marios007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2009 Σε ένα μηχάνημα το οποίο έχει ΧΡ εγκατέστησα και τα Vista.Η εγκατάσταση έγινε σε ξεχωριστό σκληρό.Το σκλήρό που είναι τα Xp εγκατεστημένα δεν τον είδαν τα Vista κατά την διάρκεια εγκατάστασης γιατί είναι πάνω σε Sata controller και δεν έβαλα τους drivers.Και τώρα το κουφό πρόβλημα.Αλλάζω την σειρά στο Bios των δίσκων, βάζω πρώτο το σκληρό που είναι τα Vista κάνω επαννεκίνηση και το σύστημα ξεκινάει τα XP.Μόλις βάλω το δισκάκι των Vista στο DVD, φορτώνουν τα Vista.Αν δεν είναι μέσα στο DVD ο δίσκος των Vista φορτώνει τα XP.Ειλικρινά δεν ξέρω πως τα κατάφερα και δεν ξέρω πως να το διορθώσω.Καμμία βοήθεια;!;!;! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Ιανουάριος 4, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Aπ' όσο ξέρω το dual boot με xp και vista δέν γίνεται έτσι απλά θέλει πείραγμα το boot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιανουάριος 5, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 μαλλον θελει να εχει ως δευτερο σκληρο τα vista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιανουάριος 5, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 ξανακάνε εγκατάσταση τα vista και βγάλε τον δίσκο με τα xp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιανουάριος 5, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 vista bootmanager is the solution Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios007 Ιανουάριος 5, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 Ο δίσκος με τα ΧΡ είναι Raid-0 (2*500 GB) και κατά την εγκατάσταση των Vista δεν τον βλέπει αφού δεν έχει ούτε εγκατέστησα τους απαιτούμενους drivers.Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι αλλάζει όταν βάζω στο DVD το δισκάκι των Vista και επιλέγει απο μόνο του το μηχάνημα να φορτώσει το λειτουργικό Vista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιανουάριος 5, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 εχεις βαλει να κανει boot απο cd Μαλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Ιανουάριος 5, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 Απλα κανε εγκατασταση αφαιροντας ολους τους δισκους, ασχετα αν βλεπει τους raid η οχι..παντως ειναι ενα "προβλημα" που το χα κ εγω και εχει συζητηθει στο "vista tips".. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjole7 Ιανουάριος 5, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 παντως απο οτι ξερω,εαν θελουμε να εχουμε δυο λειτουργικα πρωτα εγκαθιστουμε το παλιοτερο os κ μετα το νεοτερο!Τωρα τι να σου πω,εγω εχω xp k vista k κανοντας τα παραπανω ο boot manager εγκαταστιθικε σωστα κ με ρωταει πολυ απλα πιο απο τα δυο λειτουργικα θελω να δοθλεπσω!Για δοκιμασε αυτο το προγραμματακι http://neosmart.net/dl.php?id=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.