Jump to content

Top 5 best games 2008

ReaperX

Best Games 2008  

367 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Το 2008 τελείωσε..Όλο τον χρόνο βγήκαν πολλά games.Άλλα καλά άλλα μέτρια και άλλα μάπα.:p

Ας κάνουμε ένα Top 5 ο καθένας με αυτά που μας άρεσαν περισσότερο και μας κράτησαν τις περισσότερες ώρες κολλημένους στην οθόνη του Pc!!

5.COD:WaW

4.Mass Effect

3.Crysis Warhead

2.GTA IV

1.Fallout 3

Poll added!!

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Δυστυχώς δεν έχω παίξει αρκετά λόγω δουλειάς, αλλά άνετα η πρώτη 2άδα θα είναι τα Fallout 3 και GTA IV. Ειδικά το 1ο πάει για να συναγωνιστεί τίτλους όπως Deus Ex, Half-Life (1+2) και Thief 3 στα Best Games Ever.

Μετά άνετα θα είναι τα Far Cry 2 και S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky, ενώ για το 5ο υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι (Dead Space, CoD5, GTR Evo, Mass Effect, Left 4 Dead, κτλ).

Όταν τα παίξω όλα εκτενώς, θα πω την τελική λίστα μου :D

Tώρα που το σκέφτομαι ίσως την 5η θέση την αξίζει περισσότερο το COD απ το L4D.

To GTR Evo δεν το συμπεριέλαβα γιατί ουσιαστικά βασίζεται πάνω στο Race οπότε δεν ήταν κάτι εντελώς καινούριο.Όχι βέβαια πως δεν είναι κορυφή!!:D

ρε.....καταλαθος πατησα στο fallout 3:P:P

επειδη φορτωσε λιγο η σελιδα παραπανω , μετακινηθηκε και το κουμπι vote μπηκε στη θεση του pointer.και πατησα καταλαθος κλικ.:hehe: Εγω το fallout3 ουτε που ξερω τι ειναι :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.