Vagelis2000 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2009 Ξαφνικά δεν μου ανοίγει κανένα απο τα τρία παρτίσιον του σκληρού που έχω στο pc.Κάνω διπλό κλίκ και μου βγάζει μύνημα ότι:Το C:\resycled\boot.com δεν είναι έγκυρη εφαρμογή win32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkbilly Ιανουάριος 4, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 :banging:Google it or press here Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιανουάριος 4, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Ρωτάμε και το google καμιά φορά Ιός είναι, δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει http://www.computing.net/answers/security/cresycled-bootcom-is-not-a-vaild/23641.html Εγώ θα έκανα scan τα πάντα σε safe mode με αντιικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 4, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Ξαφνικά δεν μου ανοίγει κανένα απο τα τρία παρτίσιον του σκληρού που έχω στο pc.Κάνω διπλό κλίκ και μου βγάζει μύνημα ότι:Το C:\resycled\boot.com δεν είναι έγκυρη εφαρμογή win32Resycled φάκελος δεν υπάρχει, έχεις πιάσει malware. Full scan με καλό Antivirus και Antispyware. Σου προτεινω Nod32 ή Kasperksy και Spybot ή Malwarebytes AntimalwareEdit: lol, τώρα θυμήθηκα, προφανώς έχει καθαριστεί ήδη και έχει μείνει το Autorun.inf μέσα στους δίσκους. Σβήσε το από τα partition και είσαι ΟΚ.Αλλά κάνε και το check. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gimarka1 Ιανουάριος 5, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 καλη χρονα, εγω τον αρπαξα δεν ξερω απο που αλλα και στο link που δινουν αλλα και η ms ακολουθουν την διαδικασια τις registry ,μετα την πρωτη αναζητηση συνεχισε με το ""ευρεση επομενου"" μεχρι να μην βρει αλλη εγγραφη,γιατι εχουν κολλησει και ολα τα αφαιρουμενα μεσα που εχεισ τοποθετησει στον υπολογιστη,αλλη μεθοδος που βρηκα μεσα απο google ειναι εμφανιση κρυφων και προστατευμνων αρχειων ,ανοιγμα με δεξι κλικ ,εξερευνηση και διαγραφει χειροκινητα το autorun αρχειο που υπαρχει καθως και τον φακελλο resycled,καλη επιτυχια Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιανουάριος 5, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 Είσαι σε καλό δρόμο, συνέχισε.Βγάλτε και το autorun από τα USB stickάκια σας - από εκεί έρχονται συνήθως - ειδικά αν είστε σε ΤΕΙ/ΑΕΙ, κυκλοφορεί πολύ πράμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stylejohn Ιανουάριος 6, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Είσαι σε καλό δρόμο, συνέχισε.Βγάλτε και το autorun από τα USB stickάκια σας - από εκεί έρχονται συνήθως - ειδικά αν είστε σε ΤΕΙ/ΑΕΙ, κυκλοφορεί πολύ πράμα. Ξαναπεστω αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.