Jump to content

Δεν ανοίγουν οι δίσκοι

Vagelis2000

Recommended Posts

Ξαφνικά δεν μου ανοίγει κανένα απο τα τρία παρτίσιον του σκληρού που έχω στο pc.

Κάνω διπλό κλίκ και μου βγάζει μύνημα ότι:

Το C:\resycled\boot.com δεν είναι έγκυρη εφαρμογή win32

Ρωτάμε και το google καμιά φορά :p

Ιός είναι, δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει

http://www.computing.net/answers/security/cresycled-bootcom-is-not-a-vaild/23641.html

Εγώ θα έκανα scan τα πάντα σε safe mode με αντιικό.

Ξαφνικά δεν μου ανοίγει κανένα απο τα τρία παρτίσιον του σκληρού που έχω στο pc.

Κάνω διπλό κλίκ και μου βγάζει μύνημα ότι:

Το C:\resycled\boot.com δεν είναι έγκυρη εφαρμογή win32

Resycled φάκελος δεν υπάρχει, έχεις πιάσει malware. Full scan με καλό Antivirus και Antispyware.

Σου προτεινω Nod32 ή Kasperksy και Spybot ή Malwarebytes Antimalware

Edit: lol, τώρα θυμήθηκα, προφανώς έχει καθαριστεί ήδη και έχει μείνει το Autorun.inf μέσα στους δίσκους. Σβήσε το από τα partition και είσαι ΟΚ.

Αλλά κάνε και το check.

καλη χρονα, εγω τον αρπαξα δεν ξερω απο που αλλα και στο link που δινουν αλλα και η ms ακολουθουν την διαδικασια τις registry ,μετα την πρωτη αναζητηση συνεχισε με το ""ευρεση επομενου"" μεχρι να μην βρει αλλη εγγραφη,γιατι εχουν κολλησει και ολα τα αφαιρουμενα μεσα που εχεισ τοποθετησει στον υπολογιστη,αλλη μεθοδος που βρηκα μεσα απο google ειναι εμφανιση κρυφων και προστατευμνων αρχειων ,ανοιγμα με δεξι κλικ ,εξερευνηση και διαγραφει χειροκινητα το autorun αρχειο που υπαρχει καθως και τον φακελλο resycled,καλη επιτυχια

Είσαι σε καλό δρόμο, συνέχισε.

Βγάλτε και το autorun από τα USB stickάκια σας - από εκεί έρχονται συνήθως - ειδικά αν είστε σε ΤΕΙ/ΑΕΙ, κυκλοφορεί πολύ πράμα.

Ξαναπεστω αυτο:angry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.