voudas Ιανουάριος 16, 2009 #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2009 απ΄όλα έχω αν τα βρω... χαρακτήρων έχω κ έτοιμες με παράλληλο ΑΛΛΑ καμία δεν είναι με inverted colors γτ δεν είχα υπομονή να μου φέρουν το παπαριλίκι για το κύκλωμα του negative voltage... παίζει κ μία αλλά σιγά μη γουστάρεις τα ετοιματζίδικα:to_pick_ones_nose: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιανουάριος 16, 2009 Author #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2009 Έχεις PM... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 16, 2009 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2009 όχι δεν έχω:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 16, 2009 #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2009 H λυση με το USB ειναι καλη γιατι αλλιως ειναι καπως δυσκολα τα πραγματα με τα Vista 64+LCD Smartie και παραλληλη...αλλα ετσι προχειρα που το εψαξα πρεπει να καποιες υπαρχουν λυσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιανουάριος 16, 2009 #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2009 Άσχετο με τις οθονούλες, αλλά βγάζει σε όλους σας μήνυμα κατα το shutdown ότι το Perc Tool τρέχει ακόμα?Ή είναι κουσούρι λόγω των XP x64 ?Ουσιαστικά πρέπει να πατήσω ένα οκ για να κλείσει και να συνεχίσει το shutdown ο κουμπιούτορας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιανουάριος 16, 2009 Author #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2009 Έχεις απόλυτο δίκιο, γιατί το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ και μου έχει σπάσει τα νεύρα... Λοιπόν το είχα βάλει σαν ασφάλεια, την ώρα που κλείνει το πρόγραμμα να σε ρωτάει αλλιώς δεν κλείνει... έτσι αν συμβεί κάποιο πρόβλημα στον controller να έχει αναλάβει ο χρήστης την ευθύνη ότι έκλεισε το πρόγραμμα, γι' αυτό δεν ειδοποιήθηκε με e-mail ή alert... Μετά από μερικές μέρες μου έσπασε τα νεύρα... μου ρθε να το σπάσω, αλλά λέω αφού δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς και αφού βαρέθηκα να ανοίξω τον κώδικα να το αλλάξω (παρόλο που με ενοχλούσε ) λέω άσ' το έτσι... Λοιπόν μιας και το έχεις εγκαταστήσει ήδη, κατέβασε το crack από ΕΔΩ... είναι μόνο του το exe που έχει την αλλαγή αυτή μέσα, οπότε κλείνεις το πρόγραμμα, κάνεις copy-paste το crack στο παλιό exe και είσαι έτοιμος... Πλέον το setup στο πρώτο post έχει και την αλλαγή αυτή μέσα, δηλαδή δεν ρωτάει αν θα κλείσει και το κάνει αμέσως... Επίσης έβαλα μια καθυστέρηση, έτσι ώστε όταν τρέχει η εφαρμογή πρώτη φορά, αν είναι δηλωμένη να τρέχει στο startup, να περιμένει 10" πριν στείλει e-mail, καθώς ορισμένες φορές τα windows (vista) δεν είχαν σετάρει ακόμα το δίκτυο τους, οπότε φαινόταν σαν αδυναμία να στείλει e-mail... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 16, 2009 #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2009 εγώ δεν έχω κάνει ακόμα shutdown:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιανουάριος 16, 2009 #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2009 Chief ρίξε μια ματιά και στο CtDbg.logΤο είδα τώρα που κάνω re-install τη νέα version και είναι 200Mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιανουάριος 16, 2009 #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2009 Επίσης to uninstall άφησε πίσω τον φάκελο ακέραιο με τα 200ΜΒ να φιγουράρουν και ένα σωρό άλλα.Σαν να έφυγε μόνο από τη λίστα του add/removeΜπας και είναι σκάλωμα με τα XP x64? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιανουάριος 16, 2009 Author #50 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2009 Χμμ.. το αρχείο αυτό το φτιάχνει το megacli, θα το βάλω να το σβήνει αυτόματα σε κάθε restart και μετά από κάποια ώρα... Δυστυχώς ο uninstaller δεν μπορεί να "δει" τα αρχεία που δημιουργήθηκαν μετά το setup, οπότε θα φτιάξω ένα script το οποίο θα το πρέπει να το τρέξει κανείς μετά το uninstall... δεν μπορώ να επέμβω στον δραματικά στον συγκεκριμένο installer γμτ... αλλά θα το ψάξω περισσότερο... Πάντως δεν είναι θέμα των x64, είναι σίγουρα του installer... I'll work on it... Ευχαριστώ πάντως για το feedback... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιανουάριος 17, 2009 Author #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2009 Παρατηρώ μια ανακρίβεια ανάμεσα στα events του προγράμματος και του controller... Δηλαδή, ενώ το event id 200 για τον controller σημαίνει (από το event που μου στέλνει στο mail)...: Event data: PD 00(e0xff/s0) is not a certified drive Για την λίστα με τα events του προγράμματος το 200 είναι...: Battery/charger problems detected; SOH Bad,Critical Αυτό μάλλον οφείλεται σε κάποιο λάθος της LSI, γιατί από εκεί πήρα την λίστα με τα events, οπότε θέλει σίγουρα διερεύνηση... darkCount, έχεις παρατηρήσει κάτι παρόμοιο...? Υπόψη είμαι με το firmware της LSI, οπότε ίσως (που το θεωρώ σχεδόν αδύνατον) να έχει άλλα id για τα events του controller... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 17, 2009 #52 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2009 0x00ec Warning %s is not a certified drive0x00c8 Caution Battery/charger problems detected; SOH BadΣτο 16αδικό, 236 είναι το ec και 200 το c8.edit: ok, κατάλαβα τι λες. Αυτό που στέλνει ο controller δεν συμφωνεί με την λίστα των events της LSI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιανουάριος 17, 2009 Author #53 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2009 Έτσι όπως το λες είναι και σε μένα, c8 για το "Caution Battery/charger"... κάτι δεν πάει καλά μάλλον στην μετατροπή hex σε dec, θα το κοιτάξω σήμερα κιόλας... RootX, έχεις κάποια λίστα με τα events για να τα συγκρίνω με την δική μου...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 17, 2009 #54 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2009 Δεν έχω κάτι διαφορετικό από αυτά που λέει το site της lsi στο S/W guide. Αν κάνεις export το log του controller, έχει όλο το boot sequence. Εκεί ποιο event έχει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιανουάριος 17, 2009 Author #55 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2009 ουφ τρέξιμο...Λοιπόν απ' ότι βλέπω στα logs, τελικά είναι αυτά που έχει και στο tab των events, αυτό είναι καλό, γιατί σημαίνει ότι κάποιο λάθος γίνεται στην μετατροπή, πράγμα το οποίο λύνεται εύκολα και δεν χρειάζεται να έχω άλλο event list για perc με lsi ή dell firmware...Μόλις με αφήσουν ( :rant:)θα το πιάσω, γιατί με έχει πιάσει λύσα τώρα να δω τι είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιανουάριος 17, 2009 Author #56 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2009 Λοιπόν έφτιαξα τελικά αυτό το πρόβλημα με τα event id, τα οποία όντως είναι λόθος κάποιες φορές... Αυτό το αρχειοθηρίο 'CtDbg.log' πλέον θα πεθαίνει πριν μεγαλώσει... Ετοίμασα έναν μικρό uninstaller o οποίος όμως θα τρέχει μετά το κανονικό uninstall και θα καθαρίζει ότι έχει μείνει από το πρόγραμμα... Έχει μείνει κάτι άλλο ή μου ξεφεύγει τίποτα πριν ανεβάσω τα αρχεία...? Edit...: Επίσης θα μπορούμε να ανταλάσουμε ρυθμίσεις μεταξύ μας, δηλαδή αν έχω βρει κάποιο setup για τα events το οποίο βολεύει και κάποιον άλλο, για να μην κάθεται και ο άλλος να σημειώνει ένα-ένα τα 253 events αν θα αποστέλλονται με e-mail ή alert θα μπορώ να του δώσω το δικό μου αρχείο... και πριν γινόταν αυτό βέβαια, αλλά τώρα γίνεται σωστά... το αρχείο αυτό είναι το "data.dat"... Edit 2: Added v0.3 με τις παραπάνω αλλαγές... και το script για το καθάρισμα του Perctool... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Ιούλιος 8, 2009 #57 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2009 Παλίκαρε, μπορείς σε παρακαλώ να δείς τι παίζει και πετάει runtime errors σε Windows Server 2008 ( x86 ) ?( runtime error 6 - overflow ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιούλιος 8, 2009 Author #58 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2009 Δεν το έχω δοκιμάσει σε Win2008, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι θέμα του προγράμματος...Έτσι όπως το κόβω είναι πρόβλημα των runtimes της vb6 στα 2008... η καλύτερα μη συμβατότητα των win2008 με τα απαραίτητα runtimes, οπότε εκεί δεν φτάνει άλλο χέρι πέρα από της m$...Απ' ότι είδα εδώ, δεν έχει υποστήριξη από το support της m$, αλλά ρίξε μια ματιά στο msdn, αν έχεις κάποιο subscription, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουν βγάλει runtime... απλά για κάποιο λόγο θα έχουν υπό έλεγχο την διάθεσή τους (για λόγους ασφαλείας?)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Ιούλιος 8, 2009 #59 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2009 Αυτό εδώ βρήκα με μια πρόχειρη αναζήτηση.http://msdn.microsoft.com/en-us/vbrun/ms788708.aspxΔεν έχω χρόνο αυτή την στιγμή να το ψάξω περισσότερο, πάντως το πρόγραμμα ανοίγει και λειτουργεί για κάποια δευτερόλεπτα, αλλά δεν μπορείς να κάνεις resize το παράθυρο, και ούτως ή άλλως crashάρει σε σύντομο χρονικό διάστημα ( 5 - 15 δευτερόλεπτα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιούλιος 8, 2009 Author #60 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2009 Α, τρέχει και τον πίνει στην συνέχεια... χμ... σε ποιο path έχει γίνει εγκατάσταση το πρόγραμμα...?Υπάρχει ένα θέμα ασυμβατότητας με vista (οπότε και 2008) που χρησιμοποιούν διαφορετικό user και program management... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.