PredGR Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2009 Καλησπέρα. Αγόρασα πρόσφατα την T220HD από πλαίσιο και παρατηρώ κάποιες άσπρες περιοχές (προβλημα backlight; ) πάνω και κάτω... Αυτό είναι εμφανές ακόμη κι όταν η εικόνα δεν είναι εντελώς μαύρη. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και πείτε μου, είναι φυσιολογικό ή έπεσα σε προβληματικό κομμάτι και να την πάω πίσω;
SirDiman Ιανουάριος 4, 2009 #2 Ιανουάριος 4, 2009 Δοκίμασε να ριξεις το brightness κατω κατω... Και δες άμα φύγει... Δεν παλεύεται
ReaperX Ιανουάριος 4, 2009 #3 Ιανουάριος 4, 2009 Mάλλον για πρόβλημα το κόβω...Δε μπορεί να έχει τόσο πού backlight bleeding.
PredGR Ιανουάριος 4, 2009 Author #4 Ιανουάριος 4, 2009 Δοκίμασα 0 Brightness (όταν έβγαλα τις φωτογραφίες μάλλον ήταν στο 100) και το πρόβλημα μειώθηκε πάρα πολύ, ειδικά στο πάνω μέρος σχεδόν εξαφανίστηκε. Βέβαια με 0 φωτεινότητα δεν φαίνονται οκ τα χρώματα οπότε αναγκαστικά το βάζω γύρω στο 50 που το πρόβλημα φαίνεται μεν αλλά καμία σχέση με το χάλι των φωτογραφιών. Ίσως θεωρείται και φυσιολογικό να έχει λίγο backlight bleeding; Δε ξέρω. Αν βάλω contrast & brightness 0 εξαφανίζεται τελείως το πρόβλημα, αλλά δε βλέπεται γενικώς η οθόνη...
ReaperX Ιανουάριος 4, 2009 #5 Ιανουάριος 4, 2009 Δοκίμασα 0 Brightness (όταν έβγαλα τις φωτογραφίες μάλλον ήταν στο 100) και το πρόβλημα μειώθηκε πάρα πολύ, ειδικά στο πάνω μέρος σχεδόν εξαφανίστηκε. Βέβαια με 0 φωτεινότητα δεν φαίνονται οκ τα χρώματα οπότε αναγκαστικά το βάζω γύρω στο 50 που το πρόβλημα φαίνεται μεν αλλά καμία σχέση με το χάλι των φωτογραφιών. Ίσως θεωρείται και φυσιολογικό να έχει λίγο backlight bleeding; Δε ξέρω. Αν βάλω contrast & brightness 0 εξαφανίζεται τελείως το πρόβλημα, αλλά δε βλέπεται γενικώς η οθόνη... To να έχει ελάχτιστο είναι "φυσιολογικό" και υπάρχει σε αρκετές οθόνες. Τώρα αν τα βάλεις στο 0 λογικό είνια να μη φαίνεται αφού οι λάμπες είναι σχεδόν off. Δοκίμασε με κάνα 30-40ρι br και ανέβασε contrast.
PredGR Ιανουάριος 4, 2009 Author #6 Ιανουάριος 4, 2009 Απ'οτι φαίνεται και η δική μου περίπτωση είναι στα πλαίσια του "φυσιολογικού" bleeding. Thanks για τις απαντήσεις!
stylejohn Ιανουάριος 8, 2009 #7 Ιανουάριος 8, 2009 Εγω την εχω με Brightness79 Contrast75 και παιζει μια χαρα!
Jofa Ιανουάριος 12, 2009 #8 Ιανουάριος 12, 2009 παιδια μην λετε τετοια και ειναι να την παραγγειλω αυτες τις μερες κατα τα αλλα εντυπωσεις???
PredGR Ιανουάριος 12, 2009 Author #9 Ιανουάριος 12, 2009 Μια χαρά είναι, πολύ καλή αγορά. Αν όμως την θες μόνο για οθόνη και δε σε ενδιαφέρει σαν τηλεόραση, σου προτείνω την Samsung T220.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.