stergios1055 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2009 Θελο να αγορασο εναν 4 πυρηνο επεξεργαστη και ειμαι αναμεσα στους Q9300,Q9400,Q9550 (απο e-shop) διαθετο μεχρι 300ευρο,ομος θελο να μου πειτε ο Q9550 με 12mb L2 που ειναι καλυτερος απο τους προηγουμενους αν αξίζει τα παραπανο φραγα για +6mb, και τη διαφορα θα ειναι αυτη στα 6mb?Εψαξα για την συμβατοτιτα και ολα μου φενοντε οκ.Το mobo που εχο ειναι ASUS P5KPL ολα διχνουν οτι δεν θα εχει προβλημα με τον επεξεργαστη,αλα ακουσα οτι γινοντε περιεργα πραγματα με καποιους 4πυρηνους(οτι δεν ειναι σιμβατοι με οσα mobo λενε οτι ειναι και οτι καιγοντε ευκολα, η οτι δεν θα τρεχει τοσο καλο στο mobo μου),και επισις η ASUS δεν ελενχει καλα τα mobo της πραγμα που σιμενει οτι εχουν αρκετα ελατοματα και φοβαμε μην πανε τζαμπα τα ευρακια.Ιδι ιχα ενα προβλημα με της ram και τα διπλα καναλια σε αυτο το mobo.Εχο σκοπο ομος στα κοντα να αγορασο και καρτα γραφικον γιατι εχω την εσχρη 7100 οποτε σκεφτομε να μην δοσο πολα χρηματα για επεξεργαστη,οποτε ο Q9300 σχεδον η καλιτερη λυση.Περιμενο προτασεις και βοηθεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grayden Ιανουάριος 4, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Πάρε τον Q9300. Δεν νομίζω να αξίζει να δώσεις τόσα παραπάνω λεφτά για μια μικρή αύξηση επιδόσεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21416003342 Ιανουάριος 5, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 Πάρε τον Q9300. Δεν νομίζω να αξίζει να δώσεις τόσα παραπάνω λεφτά για μια μικρή αύξηση επιδόσεων.+1Επισης δε καίγονται, δεν πιστεύω να υπάρξει πρόβλημα με τη μητρική σου, και ούτε να ανατιναχθεί.Μπορείς επίσης έτσι να δώσεις χρήματα σε μία VGA όπως την HD4850 ή την HD4870 ανάλογα με τις ανάγκες σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.