DarkSaga Ιανουάριος 4, 2009 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 το σκηνικό με τις άδειες δεν το έχω πολυκαταλάβει DSP=μίας χρήσης?ΟΕΜ=DSP+έκπτωση για καινούρια πλήρη σύνθεσηκαι στα δύο με Upgrade ~150€ αποκτάς απεριόριστες εγκαταστάσεις/αναβαθμίσεις συστήματος (για 1 μιλάω)?πραγματικά πλήρης έκδοση που να μπορεί να συνοδέψει το οποιοδήποτε μηχάνημα μου μελλοντικά υπάρχει?και αν ναι πόσο κοστίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggos Ιανουάριος 4, 2009 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Είναι λίγο ακριβά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 4, 2009 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 εγω αγορασα τα ΟΕΜ απο e-shop Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Ιανουάριος 4, 2009 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 γιατι δεν παιρνεις τα home premium? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggos Ιανουάριος 4, 2009 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Τελικά παρήγγειλά αυτά http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCF.00604. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Ιανουάριος 4, 2009 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Ωραίος. Μια χαρά επιλογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιανουάριος 4, 2009 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Μια χαρά επιλογή. Εγώ παίζω 2 μήνες με vista ultimate 64bit και δεν έχω κανένα πρόβλημα.. Και τα έχω ξεσκίσει κιόλας ε? Hardcore gaming .. Συνεχές donwloading. Εγγραφές ταινιών και audio cd καθημερινά.. Αλλεπάλληλες δοκιμές διάφορων προγραμμάτων κλπ.. Ποτέ κανένα πρόβλημα. Κλοκαρισμένος πάντα εντός ''ορίων'' ούτε ένα error.. Μνήμη να χεις και θα είσαι co0l.. Το μόνο που με ταλαιπώρησε είναι ότι είχα drivers και προγράμματα σε 32bit εκδόσεις και έπρεπε να τα αλλάξω όλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 4, 2009 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 εγω εχω τa Home premium 32bit και κανω ακριβως τα ιδια χωρις κανενα προβλημα με το pc πυ εχω,το λεω αμα θελεις βαγγο να παρεις κατι πιο οικονομικο,αν και με την μνημη που εχεις...64bit k ξερο ψωμι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nothingface0 Ιανουάριος 4, 2009 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 ναι,αλλα εχουν καλυτερη ασφαλεια απο τα Vista?Εμενα οταν μου παρουσιασε ενα προβλημα σημαντικο εκανα απλως μια επαναφορα συστηματος απο την ασφαλη λειτουργεια,ενω για το ιδιο προβλημα στα XP,το format ηταν μονοδρομος... Το αντιβάιρους δε παίζει ρόλο;; :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Ιανουάριος 4, 2009 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Είναι που όλοι έχουν πρόβλημα με τα vista...Steady as it goes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 4, 2009 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 ναι αλλα πισω απο το αντιβαιρους ειναι και αλλα πραματα,εχουν καλυτερη αντιμετωπιση στα διαφορα προβληματα που παρουσιαζονται στο συστημα σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 4, 2009 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Είναι που όλοι έχουν πρόβλημα με τα vista...Steady as it goes... +1 η τεχνολογια αλλαζει και εξελισεται,κοιταμε μπροστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 4, 2009 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 who f*cks antivirus Τα βιστα δεν νιωθουν λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
nothingface0 Ιανουάριος 4, 2009 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 who f*cks antivirus Τα βιστα δεν νιωθουν λεμε ...ακριβώς...ούτε καν τον πόνο του χρήστη.....:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 4, 2009 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 ποιον πονο φιλε μου?αυτο λεμε τοσην ωρα οτι το καθε προβλημα ειναι πιο ευκολο να αντιμετωπιστει πλειον...με vista:laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Ιανουάριος 4, 2009 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Προσωπικά antivirus και software firewall έχω χρόνια να χρησιμοποιήσω. Ούτε στα ΧΡ είχα ούτε και στα vista. Τίποτα επικίνδυνο δε μπαίνει έτσι μόνο του αν προσέχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nothingface0 Ιανουάριος 4, 2009 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 ποιον πονο φιλε μου?αυτο λεμε τοσην ωρα οτι το καθε προβλημα ειναι πιο ευκολο να αντιμετωπιστει πλειον...με vista:laughing:Όσο λιγότερα resources τόσο καλύτερα. Αυτός είναι ο πόνος μου.... :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 4, 2009 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 αναλογως και το συστημα σου,μνημες,επεξεργαστη... εγω δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα με 2gb ram εδω και ενα χρονο :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggos Ιανουάριος 5, 2009 Author #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 περίμένω να έρθουν από το e-shοp τα vista, έχω βρει στο Intrnet όλους τους Drivers εκτός της TV2000XP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 5, 2009 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 Καλη επιλογη. Ειχα τα 32bit 1 χρονο τωρα και προσφατα εβαλα τα 64bit. Μια χαρα ολα Ουτε κοληματα, ουτε αργοποριες (κ βλεπω κ παραπανω απο 3GB μνημης ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.