Vaggos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2009 ποια να πάρω παιδία για το νέω pc μου?Τι γνώμη έχετε, εμένα δεν μου άρεσαν και πολύ τα vista τα έχω στο λαπτοπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιανουάριος 4, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Προσωπικα τα XP ειναι το καλυτερο λειτουργικο, ταχυτατο, δεν δεσμευει μνημη με το κιλο, γενικα το ονειρο καθε pcakia εαν ειχε και υποστιριξη dx10 με τα καποια εφε που εχουν τα vista! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim Ιανουάριος 4, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 σαν κατοχος των vista ultimate 64bit στα συστήνω ανεπιφύλακτα....κανοντας καποια tips για να τα κανεις πιο γρηγορα κτλ θα εισαι θεος!προσωπικα περασα το σταδιο των xp , τα οποια τα εχω πλεον μονο για κανα spi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Ιανουάριος 4, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 vista 64bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilion10 Ιανουάριος 4, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 εγω προτείνω vista ,αν έχεις κ καλο σύστημα!εμένα μου δουλεύουν άψογα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Ιανουάριος 4, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Vista x64 εννοείται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggos Ιανουάριος 4, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Το Pc το είναι μετα/σμένο και έχει CPU E6750 Mobo ASUS P5K Deluxe ram 8 gb 800mhz 2X320gb WD kai Vga 8800Gts 512mb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim Ιανουάριος 4, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 8gb ram? ΟΜG!!! μην το σκεφτεσαι καθολου, 64 bit vista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggos Ιανουάριος 4, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Αυτά εδώ κάνουν? http://www.multirama.gr/products/product?pid=0248335&catid=090100ποια είναι ή διαφορά 64 από 32? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Ιανουάριος 4, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Στα χ32 θα εκμεταλεύεσαι μόνο τα 3gb μνήμης..Τα DSP είναι μόνο στην περίπτωση που αγοράσεις και κάποιο άλλο hardware απο το μαγαζίEdit: όσο για την έκδοση καλύτερα τα Ultimate αλλιώς Home Premium ή Business αναλόγως με την χρήση που τα θές. Με τίποτα όμως τα Home Basic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 4, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Προσωπικα τα XP ειναι το καλυτερο λειτουργικο, ταχυτατο, δεν δεσμευει μνημη με το κιλο, γενικα το ονειρο καθε pcakia εαν ειχε και υποστιριξη dx10 με τα καποια εφε που εχουν τα vista! ναι,αλλα εχουν καλυτερη ασφαλεια απο τα Vista?Εμενα οταν μου παρουσιασε ενα προβλημα σημαντικο εκανα απλως μια επαναφορα συστηματος απο την ασφαλη λειτουργεια,ενω για το ιδιο προβλημα στα XP,το format ηταν μονοδρομος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Ιανουάριος 4, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 αγόρασε από το εσηοπ τουλάχιστον είναι ποιώ κατανοητό απο το μουλτιραμα http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCF.00607 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggos Ιανουάριος 4, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 ευχαριστώ αυτά λέω να πάρω http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCF.00604. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Ιανουάριος 4, 2009 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 ναι,αλλα εχουν καλυτερη ασφαλεια απο τα Vista?Εμενα οταν μου παρουσιασε ενα προβλημα σημαντικο εκανα απλως μια επαναφορα συστηματος απο την ασφαλη λειτουργεια,ενω για το ιδιο προβλημα στα XP,το format ηταν μονοδρομος... +1:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιανουάριος 4, 2009 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 επειδη εχω χρησιμοποιησει και χρησιμοποιω και τα 2 λειτουργικα (ΧΡ pro 32bit - Vista ultimate 64), θα σου πω οτι δεν θα εχεις προβλημα με κανενα απο τα δυο. απο εκει και περα ομως, η αποφαση που θα παρεις εγκειται στις διαφορες που εχουν τα 2 λειτουργικα και στο τι χρηση θες να κανεις. επειδη ανεφερες οτι το "νεο" σου pc εχει 8gb Ram, για να μπορεσεις να εκμεταλλευτεις ολη τη μνημη, η αποφαση ειναι μονοδρομος σε Vista ulti 64. αν ομως βαλεις ΧΡ να ξερεις οτι θα βλεπουν γυρω στα 3-3,3 gb RAM μονο! επισης, τα Vista παρεχουν πολλες ευκολιες-ασφαλεια- προγραμματακια που στα ΧΡ θα πρεπει να βαλεις εξτρα για να καλυφθεις. αντιθετως, στα Vistα 32bit που χρησιμοποιησα κανα 2 μηνες, και που λογικα τετοια εχει και το λαπτοπ σου, ειχα πολλα προβληματα με ασυμβατοτητες και προγραμματων και drivers. ομως τα VISTA ULTIMATE 64bit νομιζω οτι, για ενα μηχανημα με πολλη μνημη, ειναι οτι καλυτερο αυτη τη στιγμη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 4, 2009 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 επειδη εχω χρησιμοποιησει και τα 2 λειτουργικα (ΧΡ pro 32bit - Vista ultimate 64), θα σου πω οτι δεν θα εχεις προβλημα με κανενα απο τα δυο. απο εκει και περα ομως, η αποφαση που θα παρεις εγκειται στις διαφορες που εχουν τα 2 λειτουργικα και στο τι χρηση θες να κανεις. επειδη ανεφερες οτι το "νεο" σου pc εχει 8gb Ram, για να μπορεσεις να εκμεταλλευτεις ολη τη μνημη, η αποφαση ειναι μονοδρομος σε Vista ulti 64. αν ομως βαλεις ΧΡ να ξερεις οτι θα βλεπουν γυρω στα 3-3,3 gb RAM μονο! επισης, τα Vista παρεχουν πολλες ευκολιες-ασφαλεια- προγραμματακια που στα ΧΡ θα πρεπει να βαλεις εξτρα για να καλυφθεις. αντιθετως, στα Vistα 32bit που χρησιμοποιησα κανα 2 μηνες, και που λογικα τετοια εχει και το λαπτοπ σου, ειχα πολλα προβληματα με ασυμβατοτητες και προγραμματων και drivers. ομως τα VISTA ULTIMATE 64bit νομιζω οτι, για ενα μηχανημα με πολλη μνημη, ειναι οτι καλυτερο αυτη τη στιγμη!εγω τα 32αρια εχω τα Vista,αλλα νομιζα πως περισσοτερες ασυμβατοτητες με προγραμματα κ παιχνιδια εχουν τα 64αρια :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Ιανουάριος 4, 2009 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Vista x64 βαλε μην το σκεφτεσαι καν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Ιανουάριος 4, 2009 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 εγω τα 32αρια εχω τα Vista,αλλα νομιζα πως περισσοτερες ασυμβατοτητες με προγραμματα κ παιχνιδια εχουν τα 64αρια :wassat:Πάει πολύ(ς) καιρός απο τότε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggos Ιανουάριος 4, 2009 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 οπότε πάω σε Business 64.άυριο θα τα πάρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 4, 2009 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 οπότε πάω σε Business 64.άυριο θα τα πάρω. γιατι οχι ultimate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.