neuromancer Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2009 Όταν γίνεται ένα νέο post σε thread που παρακολουθώ κανονικά (και σωστά) μου στέλνεται ένα σχετικό email. Το πρόβλημα:Αν γίνει και 2ο post στο thread χωρίς να το έχω επισκευτεί στο μεταξύ, τότε το forum μου στέλνει και δεύτερο mail. Αν γίνουν 10 post μέχρι να το επισκευτώ το thread μου έρχονται 10 emails. Θα έπρεπε να στέλνεται μόνο ένα email μέχρι να επισκευτώ το thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 4, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Εμενα μου στελνει τοσα mail οσα και οι απαντησεις στο thread απο την στιγμη που το παρακολουθω,καλο ειναι αυτο,μπορεις παντα να δηλωσεις πως δεν θες να το παρακολουθησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 4, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Το σωστό είναι ένα e-mail μέχρι να το ξαναεπισκεφτείς. Αν οι απαντήσεις είναι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα η μία από την άλλη, τότε νομίζω στέλνει και δεύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHOG Ιανουάριος 4, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Όταν γίνεται ένα νέο post σε thread που παρακολουθώ κανονικά (και σωστά) μου στέλνεται ένα σχετικό email. Το πρόβλημα: Αν γίνει και 2ο post στο thread χωρίς να το έχω επισκευτεί στο μεταξύ, τότε το forum μου στέλνει και δεύτερο mail. Αν γίνουν 10 post μέχρι να το επισκευτώ το thread μου έρχονται 10 emails. Θα έπρεπε να στέλνεται μόνο ένα email μέχρι να επισκευτώ το thread. Και σε εμένα έτσι γίνεται.... Απ'όσο ξέρω αυτά τα mail είναι αυτοματοποιημένα, μόλις δηλαδή γίνει κάποιο νέο Post στο θέμα θα σταλέι.... Άν όμως γίνοταν ένας έλεγχος πρίν σταλέι (άν έχει ήδη σταλεί απο προηγούμενο Post) θα ήταν καλύτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 4, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 σε καθε mail νομιζω σου λεει κατω κατω αν θες να επιλεξεις να μην σου στελνουν ξανα για το συγκεκριμενο θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHOG Ιανουάριος 4, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Χμμμ...μόλις το κοίταξα και έχεις τη δυνατότητα να ακυρώσεις την παρακολούθηση για το συγκεκριμένο θέμα (που αναφαίρεται το mail)ή για όλα τα θέματα....Άν όμως δεν δείς τα mail σου στο πρώτο mail που θα σταλεί θα εξακολουθούν να στέλνονται.....Τεσπα!! Δεν είναι και τίποτα τρομερο!!!!Δεν μου κάνει κόπο να διαγράφω 3ή4 παραπάνω mail!!!Απλά το επισήμανα οτι συμβαίνει..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 4, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 σου δινεται η ευκαιρια να παρατησεις το θεμα σε καθε mail που σου στελνουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιανουάριος 4, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Η σωστή συμπεριφορά είναι αυτή που λέει ο astrolabos στο #3 post.Για το avatar:Εν αναμονή του Duke (When it's done!) Nukem Forever είπα να αλλάξω avatar. Έχω παίξει διάφορα κατά καιρούς αλλά το top-10 μου είναι το ακόλουθο: DukeNukem3D, STALKER Ι & ΙΙ, Carmagedon Ι & ΙΙ, Master of Orion II, Warcraft I, Wing Commander Ι, ΙΙ, ΙΙΙ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArisG88 Ιανουάριος 4, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Χμ να μην ανοιγω νεο θεμα, οταν απανταω σε οποιοδηποτε θεμα, μετα αν απαντησει καποιος αλλος απο κανω μου ερχεται mail. Πως μπορω να μην μου βαζει τα θεματα αυτοματα σε αυτα που παρακολουθω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 4, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Στις επιλογές χρήστη βρίσκεται και καλό είναι να ανοίγεις νέο θέμα. Δωρεάν είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArisG88 Ιανουάριος 5, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 Στις επιλογές χρήστη βρίσκεται και καλό είναι να ανοίγεις νέο θέμα. Δωρεάν είναι Ευχαριστω, μολις το βρηκα και το αλλαξα Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιανουάριος 11, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2009 ολη μερα σημερα δεν μου ερχονται mail:eek:ενω υπαρχουν καινουργια ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 11, 2009 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2009 Πρέπει να το έχουμε πει άλλες 5 φορές. Μεταφερθήκαμε σε νέο server και υπάρχει κάποιο θέμα με τα emails. Αναμείνατε και θα στρώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιανουάριος 11, 2009 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2009 Όταν γίνεται ένα νέο post σε thread που παρακολουθώ κανονικά (και σωστά) μου στέλνεται ένα σχετικό email. Το πρόβλημα: Αν γίνει και 2ο post στο thread χωρίς να το έχω επισκευτεί στο μεταξύ, τότε το forum μου στέλνει και δεύτερο mail. Αν γίνουν 10 post μέχρι να το επισκευτώ το thread μου έρχονται 10 emails. Θα έπρεπε να στέλνεται μόνο ένα email μέχρι να επισκευτώ το thread. Είμαι μάντης... σήμερα δεν πρέπει να το' χες αυτό το πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.