Jump to content

Συνδεση mio p560 μέσω wifi στο ίντερνετ

Passenger57

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα ήθελα να ρωτήσω, για να μπορέσει να συνδεθεί με το pc μου το mio p560 μεσω wifi ( έχω wifi card και bridged connection me την συνδεση στο router) πρέπει να ρυθμίσω ποιούς απο τους "ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΙΣ" στο μενού του mio? Έχει μια λίστα απο τους εξής:

AsyncMc NDISWAN MINIPORT

L2TP NDISWAN Miniport

PPTP NDISWAN Miniport

Virtual Ethernet Indermediate Miniport.... ktl

Το ασύρματο δίκτυο από τον υπολογιστή μου το έχω ελεύθερο.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

• 3 weeks later...

Φίλε δεν χρειάζεσαι κάποιον απο αυτούς τους προσαρμογείς..Θα πατήσεις επάνω και δεξιά , δίπλα στο μεγάφωνο (αυξομείωση του ήχου) έχει ένα εικονίδιο που φαίνεται σαν 2 βελάκια (ένα δεξιά και ένα αριστερά) και ένα χι "x".Αυτό σου εμφανίζει την σύνδεση.Θα πατήσεις εκεί ασύρματη και μετά θα σου βγάλει επιλογή για το Wifi και το Bluetooth δείχνοντας τα "Ανενεργά".Εσύ πατάς επάνω στο Wifi και θα ενεργοποιηθεί και συγχρόνως σκανάρει απο μόνο του για ασυρματα δίκτυα στον χώρο.Μόλις εντοπιστεί φυσικά το επιλέγεις και πατάς σύνδεση..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.