kreach Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2009 Έχω τα Ubuntu 8.10 με τα νεότερα update, κατέβασα τον vlc αλλά δεν έχει ήχο !
kreach Ιανουάριος 4, 2009 Author #3 Ιανουάριος 4, 2009 Έχω ήχο με το Movie Player!Έχω επίσης ήχο όταν σε όλα τα τεστ (System, Preferences, Sound) εκτός από το Sound Capture (για το οποίο χρειάζομε μικρόφωνο έτσι?)
wrong method Ιανουάριος 4, 2009 #4 Ιανουάριος 4, 2009 Settings -> Preferences -> Audio -> Output Modules -> Δοκίμασε το OSS ή ALSA.
kreach Ιανουάριος 5, 2009 Author #5 Ιανουάριος 5, 2009 Τα δοκίμασα όλα, τζίφος !Έψαξα και στον γούγλη και βρήκα διάφορα, τζίφος πάλι !Κατέβασα για παράδειγμα από το Add/Remove Applications: pulse audio (manager+device chooser+volume Control), κάτι GStreamer και έψαξα για plugins .... :help1:http://packages.ubuntu.com/gutsy-updates/graphics/vlc-plugin-svgalib ???FIXED :happy2:VLC, Tools, Preferences, (Show settings: All), Audio, Output Modules, ALSA, ALSA Device List: Z-10 USB Speaker KAI OXI Default !!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.