Jump to content

SEAGATE βοηθεια παρακαλω!

blacksunart

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

οπως εκανα μια ερευνα εδω ειδα πως εχουν δημιουργηθεί προωλήματα με τους 500αρηδες. εχω seagate barraccuda. 500αρη. σημερα το μεσημερι σταματησε να δουλευει.δηλαδη. δεν κανει autorun οταν των ανοιγω γιατι τον εχω σε εξωτερικό κουτι 3,5''. μεσα στο δισκο εχω 480 gb αρχεια με δουλεια ενός χρονου. σε download και σε δουλεια δουλεια. εκανα μερικα backup αλλα οχι αρκετα γιανα καλυψω την απολιατου τωρα. ενω δεν το βλεπει στο disk managent δεν μπορει να δουλεψει το easy recovery professional οταν ο δισκος ειναι on. στο device manager τον βλεπει αλλα populate αν δεν κανω λαθος δεν το κανει σωστα. διαβασα καπου οτι μπορει να μην μπορει να διαβασει η να γραψει.

παρακαλω πειτε μου τη να κανω να αποχτισω ξανα τα αρχεια μου. ενα χρονο καθημερινης δουλειας και κουρασεις ειναι πολυς καιρος. δεν τη παλευω με τιποτα....

ευχαριστω πολυ που με διαβασατε αλλα οπως καταλαβατε ο χρονος μου δε μου μπηκε καλα....

ο δισκος και αυτος ειναι ενος χρονου. τον καλυπτει η εγγυηση αλλα εμενα ενδιαφερουν τα δεδομενα μου.

περιμενω της προτασεις σας και παλι ευχαριστω πολυ.

Τον συνέδεσες κατευθείαν στη μητρική; Εκτός του κουτιού δηλαδή. Λογικά θα τον δει και θα πας για recover.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.