Jump to content

Ομάδα για Diablo 2

nobig

Recommended Posts

Σκέφτομαι να σχηματίσουμε καμιά ελληνική ομάδα diablo 2 όσο περιμένουμε για το 3. Όχι τίποτα τρελές ώρες καψίματος μιας και δεν το επιτρέπει ο χρόνος. Έχω μερικούς χαρακτήρες καλούς σε non ladder μετά το reset και τώρα φτιάχνω ένα καινούργιο σε ladder. Αν μαζευτούμε 5-6 άτομα θα είναι ωραία να κάνουμε prive παιχνίδια, να ανταλλάσσουμε αντικείμενα κτλ, ίσως κανονίζουμε και μέσο MSN πότε να μπούμε

Περιμένω συμμετοχές:crazy_pilot:

Ενδιαφέρον ακούγεται....

Κάπου πρέπει να έχω την δισκέττα(ναι,δισκέττα!) με τα saves.Έχω σίγουρα έναν necromancer στα 60 κάτι level.Έκανα ένα κολπάκι παλιά σε lan με έναν φίλο μου και δημιουργούσαμε διπλά όπλα απο το πουθενά!

Αν και έχω σκουριάσει πλέον γιατί η σειρά των gothic μου έδωσε αυτό που ήθελα τότε,ένα adventure rpg.

Θα το κάνω install αν θέλετε να σας δώσω τα πραμματάκια που κουβαλάει:D

αν μαζεψουμε 8-10 ατομα ωστε να υπαρχουν συχνα 4-5 που να μπορουν να παιξουν μαζι private ψηνομαι και εγω. Επειδη παντως θα αρχισω απο το 0 μονο για ladder μιλαω...ας γινει μια λιστα που να ανανεωνεται στο πρωτο post με το πιοι ψηνονται και αμα μαζευτουμε πιο πολλοι να το κανουμε!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.