nobig Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2009 Σκέφτομαι να σχηματίσουμε καμιά ελληνική ομάδα diablo 2 όσο περιμένουμε για το 3. Όχι τίποτα τρελές ώρες καψίματος μιας και δεν το επιτρέπει ο χρόνος. Έχω μερικούς χαρακτήρες καλούς σε non ladder μετά το reset και τώρα φτιάχνω ένα καινούργιο σε ladder. Αν μαζευτούμε 5-6 άτομα θα είναι ωραία να κάνουμε prive παιχνίδια, να ανταλλάσσουμε αντικείμενα κτλ, ίσως κανονίζουμε και μέσο MSN πότε να μπούμεΠεριμένω συμμετοχές:crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιανουάριος 4, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Το σπαστικό είναι ότι lagaρει το παιχνίδι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιανουάριος 5, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 Εντάξει ουδείς τέλειως, πολλές φορές κρασάρει το δωμάτιο όταν κάνεις baalruns και έχει paladins να πετάνε σφυριά :nono: Θα φτιάξουν όλα στο 3 :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιανουάριος 9, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Ενδιαφέρον ακούγεται.... Κάπου πρέπει να έχω την δισκέττα(ναι,δισκέττα!) με τα saves.Έχω σίγουρα έναν necromancer στα 60 κάτι level.Έκανα ένα κολπάκι παλιά σε lan με έναν φίλο μου και δημιουργούσαμε διπλά όπλα απο το πουθενά! Αν και έχω σκουριάσει πλέον γιατί η σειρά των gothic μου έδωσε αυτό που ήθελα τότε,ένα adventure rpg. Θα το κάνω install αν θέλετε να σας δώσω τα πραμματάκια που κουβαλάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιανουάριος 9, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Μιλάμε για Bnet ώστε να έχουμε και recipes και παίζουν μόνο σε ladder άρα και γνήσιο diablo 2. Βtw dupes δεν παίζουν Έχω μια καλή javazon και Bowzon Lvl 92. Μια soso και έναν μέτριο Berserk baba Lvl 71 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Ιανουάριος 9, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 αν μαζεψουμε 8-10 ατομα ωστε να υπαρχουν συχνα 4-5 που να μπορουν να παιξουν μαζι private ψηνομαι και εγω. Επειδη παντως θα αρχισω απο το 0 μονο για ladder μιλαω...ας γινει μια λιστα που να ανανεωνεται στο πρωτο post με το πιοι ψηνονται και αμα μαζευτουμε πιο πολλοι να το κανουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.