Jump to content

Ποιον browser χρησιμοποιειτε για να σερφαρετε?

Hydra

Ποιον browser χρησιμοποιειτε για να σερφαρετε???  

259 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

ΟPERA....

Δεν υπαρχει αλλος καλυτερος, απο την εκδοση 3 τον χρησιμοποιω συνεχεια.

και στο LinuX , και στα Windows που μπαινω καμμια φορα.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ - ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ - ΕΥΚΟΛΙΑ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ(F12).

μία από τα ίδια, σαν το 3.6.25 δεν έχει! σταθερή αξία για αρκετά χρόνια ακόμη.

Όταν θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις HTML5 θα σου πω εγώ για πόσα χρόνια ακόμη θα αντέξει ο FF 3.6.25. :p

οπότε, τι θα πρότινες;

Νεότερες υλοποιήσεις όποιου browser σου αρέσει.

Στο νέο μηχανάκι έχω βάλει μονο chrome.

Στο παλιό - που δουλεύω περισσότερο -τρέχω συνδιασμό FF+noscript /chrome. Αν και κάνα χρόνο δεν είμαι ευχαριστημένος με τον firefox.

Που και που όταν ανοίγω ένα extra tab ο FF κολλάει για λίγο (firefox has stoped responding) και μετά επανέρχεται. Επίσης (σπάνια) π@π@ρίζονται τα flash video (youtube).

Βαριέμαι αφάνταστα να μεταφέρω τα forms/passwords/bookmarks κτλ στον chrome, αλλιώς μάλλον θα τον είχα παρατήσει τον ff :(

Chrome

με βολευει

-που κανεις αναζητηση απο την κυρια γραμμη διευθυνσεων,

-που εχει close tabs to the right και

-που μπορεις με απλο συχρονισμο να τον χρησιμοποιεις και σε αλλο πισι. Επισης εχει και το chrome marks στο android για τον ιδιο λογο.

το πρώτο υπάρχει και στον firefox, από default είναι αναζήτησησ στο google feeling lucκy αλλάζοντας κάτι γίνεται και νορμάλ..

το δεύτερο όντως δεν υπάρχει

το τελευταίο συνεπάγεται σκληρό φακέλωμα... Εκτός ότι κρατάει τα πάντα, οι αναζητήσεις γίνονται custom μετά και σου βγάζει σελίδες με βάση το περιεχόμενο των σελίδων που γενικά μπαίνεις. Ενώ γίνονται και custom οι διαφημίσεις..Πχ έπαιζα μία φάση στοίχημα τέννις και έψαχνα διάφορα sites και μετά οι διαφημίσεις που μου άνοιγαν ήταν με ρακέτες κλπ..

Αυτά στο firefox δεν τα παρατήρησα, αλλά έχει άλλα προβλήματα που κάνει τα προβλήματα ασφαλείας να περνάνε σε δεύτερη μοίρα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.