KING_OF_O/C Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2009 θέλω να παίξω με μια geforce fx5700 (για hwbot) έχω ακούσει ότι με διάφορα bios mods μπορείς να δεις διαφορά! βρήκα αυτό τι λέτε?ψάχνοντας στο google βρήκα αύτο:At default the card was operating at 450Mhz/552Mhz. Leadtek did allow their users to overclock their video cards by not locking the BIOS. We were able to overclock this video card to 475Mhz/584Mhz. These were the maximum frequencies that the card would reach. After the above stated frequencies, we experienced artifacts and lock-ups. As we predicted earlier, this was a decent overclock. τι θέλει να πει ο ποιητής?
2cpu Ιανουάριος 3, 2009 #2 Ιανουάριος 3, 2009 H καρτα οπως βγαινει απο το εργοστασιο δουλευει στα 450/552. Οι χρηστες καρτων Leadtek μπορουν να κανουν o/c χωρις να κλειδωνει το bios. Καταφερανε να κανουν o/c μεχρι 475/584.Αυτο ηταν το max που μπορεσανε καθως απο εκει και πανω εβγαζε πιξελακια η καρτα.Οπως προβλεψανε ποιο πριν αυτο ειναι τιμιο o/c. Oχι δεν το εκανα translate σε μηχανη
KING_OF_O/C Ιανουάριος 3, 2009 Author #3 Ιανουάριος 3, 2009 H καρτα οπως βγαινει απο το εργοστασιο δουλευει στα 450/552.Οι χρηστες καρτων Leadtek μπορουν να κανουν o/c χωρις να κλειδωνει το bios. Καταφερανε να κανουν o/c μεχρι 475/584.Αυτο ηταν το max που μπορεσανε καθως απο εκει και πανω εβγαζε πιξελακια η καρτα.Οπως προβλεψανε ποιο πριν αυτο ειναι τιμιο o/c. Oχι δεν το εκανα translate σε μηχανη εύχαριστώ αλλά αυτό που δεν κατάλαβα τι εννόει λέγοντας ότι κλειδώνει το bios? στο πρώτο μου έρωτημα κανείς?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.