profitis Αύγουστος 1, 2010 #21 Αύγουστος 1, 2010 Kαλησπέρα παιδιά, ευχαριστω πάρα πολύ για τις απαντήσεις!Φίλε johncsj, η τιμή στα τροφοδοτικα που μου εδωσες ξεφευγει απο το budget μου οπότε τα αποκλείω. Δεν λέω να μην δώσω ενα 100αρικο, ή 110 που κάνει το coolermaster, αλλα μετά ξεφευγει!Φίλε Camp3on, σε θεματα αξιοπιστίας, όσο βέβαια μπορει ςνα κρίνεις, πως τα παει; Εχεις δοκιμάσει overclocking;Τι μηχάνημα έχεις πάνω στο τροφοδοτικο; Σε μεσαία προς υψηλα φορτία (300w Και παραπάνω ) πως τα πηγαίνει; Εκει σηκώνει θόρυβο;
pleistoanaktas Αύγουστος 1, 2010 #22 Αύγουστος 1, 2010 Φίλε profitis, έχω το silent pro 700W μερικούς μήνες τώρα κι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από θέμα θορύβου - πραγματικά αθόρυβο, κι είμαι και ψείρας σ'αυτό τον τομέα. Με i7 920 (oc'ed στα 4 κι άρα έξτρα load) και 5970 σε υδρόψυξη και δεν ακούγεται ούτε στο vantage με τους υπόλοιπους ανεμιστήρες του κουτιού ρυθμισμένους στις 1200 στροφές
profitis Αύγουστος 1, 2010 #23 Αύγουστος 1, 2010 pleistoanaktas έγραψε: Φίλε profitis, έχω το silent pro 700W μερικούς μήνες τώρα κι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από θέμα θορύβου - πραγματικά αθόρυβο, κι είμαι και ψείρας σ'αυτό τον τομέα. Με i7 920 (oc'ed στα 4 κι άρα έξτρα load) και 5970 σε υδρόψυξη και δεν ακούγεται ούτε στο vantage με τους υπόλοιπους ανεμιστήρες του κουτιού ρυθμισμένους στις 1200 στροφέςΤhanks for the info pleistoanaktas!!!!Διάβασα αυτό εδώ και έχω ψιλομείνει κάγκελο διότι το μοναδικο που μου ελειπε ειναι η αγορά νέου UPS. Oπως φαίνεται παιζει ασυμβατότητα γενικα με τα APFC και τα UPS της APC οπότε να με δω τι θα κάνω τωρα...Και πάνω που ειχα αποφασίσει για το Silent Pro το 700αρι...
profitis Αύγουστος 2, 2010 #24 Αύγουστος 2, 2010 Και κάτι άλλο...Πειράζει αν βάλω ενα τροφοδοτικό 700w (βέβαια το πραγματικο φορτιο θα ειναι στα 300-350 w) στο UPS μου που ειναι 540watt ; (800va)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.