pliktras Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2009 Γειά σας παιδιά. Έχω την οθόνη Samsung 2053BW Έχω βάλει το τελευταίο patch στο bf2142 αλλα δεν μπορώ να το παίξω ρε full screen γιατί στα options δεν μπόρεσα να βρω κάποια ρύθμιση για να γίνει widescreen... Υπάρχει κανένα hotfix μήπως απο την EA??Τι μπορώ να κάνω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duncan1 Ιανουάριος 2, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 Αποτέλεσμα 30 δευτερολέπτων googling:http://www.widescreengaming.net/wiki/Battlefield_2Πήγαινε εκεί που λέει Widescreen support:''Battlefield 2 does not have native widescreen support. To force a custom resolution, edit your game shortcut so it looks like the following:"C:\Program Files\EA Games\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1.15 +widescreen 1 +szx 1680 +szy 1058Edit the numbers after '+szx' and '+szy' to match your desired resolution. '+szx' is horizontal and '+szy' is vertical. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pliktras Ιανουάριος 2, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 Μπορείς να μου το εξηγήσεις?Γιατι δεν μπορώ να τα καταλάβω τα αγγλικά:/:weep: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duncan1 Ιανουάριος 2, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 Λοιπόν: 1.Κάνεις δεξί κλίκ στην συντόμευση του παιχνιδιού,στο εικονίδο τέλος πάντων που βρίσκεται στην επιφάνεια εργασίας και πατάς Properties (λεπτομέρεις) 2.Εκεί που λέει ''Target'' γράψε τα εξείς:+menu 1 +fullscreen 1 +szx 1680 +szy 1050 (αν θες να τρέξεις το game σε 1680 Χ 1050)Πρέπει να είναι έτσι:"C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield 2142\BF2142.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1400 +szy 1050 3.πατάς ok και είσαι έτοιμος:triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Ιανουάριος 2, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 το αυτο ^^^μετα πας in game option-video κ επιλεγεις την wide αναλυση που θες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pliktras Ιανουάριος 2, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 Πωωωω ρε φιλε να είσαι καλά... Πραγματικά πολύ αναλυτικά όλα μου τα είπες με μεράκι:D:D:D:D:d Να είσαι καλά Thx και σε εσενα sofix φίλε μου!!! Καλή χρονιά σας εύχομαι:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Ιανουάριος 2, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 επισης φιλε μου!! χρονια πολλα! ΥΓ τελευταιο βημα,πριν παιξεις...κανε add " t3hsofos " μπας κ σε πετυχω πουθενα μεσα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pliktras Ιανουάριος 4, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 επισης φιλε μου!! χρονια πολλα!ΥΓ τελευταιο βημα,πριν παιξεις...κανε add " t3hsofos " μπας κ σε πετυχω πουθενα μεσα.. χεχε οκ φίλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.