kreach Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2009 Kαταρχάς το task manager ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ !Έχω την τάση να αντιγράφω 2 ταινίες ταυτόχρονα και όλα καλά. Δείτε όμως την φωτο και θα δείτε τι εννοώ ... δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα! Αρχικά ήταν ~750ΜΒ η RAM λόγω του πρώτου dvd shrink που έτρεχε και πετάχτηκε στα 2.67BG !!!Στο ψητό, το dvd shrink μου έβγαλε το κλασσικό "Data error (cyclic redundancy check)" ενώ το ripit4meVTS 6 is malformed and couldn't be loaded properly. It will be excluded from the rip.Couldn't load VTS_06_0.IFOΤί στο καλό??? Κανείς καμιά ιδεα?*Το rip γίνεται από αυθεντικό dvd με σκοπό τη δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας !**http://img82.imageshack.us/img82/3344/darkknightaz6.th.pngΥΓ Το σύστημα είναι το desktop της υπογραφής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auber002b Ιανουάριος 2, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 Kαταρχάς το task manager ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ !Έχω την τάση να αντιγράφω 2 ταινίες ταυτόχρονα και όλα καλά. Δείτε όμως την φωτο και θα δείτε τι εννοώ ... δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα! Αρχικά ήταν ~750ΜΒ η RAM λόγω του πρώτου dvd shrink που έτρεχε... Στο ψητό, το dvd shrink μου έβγαλε το κλασσικό "Data error (cyclic redundancy check)" ενώ το ripit4meVTS 6 is malformed and couldn't be loaded properly. It will be excluded from the rip.Couldn't load VTS_06_0.IFOΤί στο καλό??? Κανείς καμιά ιδεα?*Το rip γίνεται από αυθεντικό dvd με σκοπό τη δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας !ΥΓ Το σύστημα είναι το desktop της υπογραφής.πρώτα απ'όλα δες αν έχεις την τελευταία έκδοση του anyDvd , επίσης το dvd shrink έχει πάρα πολύ καιρό να ενημερωθεί με καινούργια version , καλό είναι να χρησιμοποιήσεις και κάποιο άλλο π.χ clonedvd , anydvd ripper κτλ.πέρα από αυτά στην συγκεκριμένη ταινία dvd θυμάμαι και εγώ να είχα αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα και θεώρησα πως το συγκεκριμένο δισκάκι είχε κάποιο πρόβλημα ή γρατζουνιά , οπότε για να το λες και εσυ μάλον είναι κλείδωμαειδικά ότι είναι της sony "σπάει" πιο δύσκολα....δοκίμασε να αφήσεις μόνο την ταινία και όχι τα υπόλοιπα (extra trailers κτλ.) νομίζω κάποιο από αυτάτο δημιουργεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Ιανουάριος 2, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 Δεν χρησιμοποίησα το AnyDVD, αλλά το ripit4me. Δοκίμασα και το dvd decrypter και πάλι τζίφος !Τώρα κατεβάζω το AnyDVD και θα σου πω αν τα κατάφερα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 2, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 To Data error (cyclic redundancy check) πάντως αναφέρεται σε προβληματικό δισκάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auber002b Ιανουάριος 2, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 To Data error (cyclic redundancy check) πάντως αναφέρεται σε προβληματικό δισκάκι.αυτό ξέρω και εγώ , αλλά ίσως το πρόβλημα να είναι σε μέρος του δίακου που είναι τα extras και όχι η κυρίως ταινία , για αυτό καλό είναι να το δοκιμάσει όπως έγραψα και πιο πάνω μόνο την ταινία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 2, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 το ίδιο σφάλμα σου δίνουν και κάποια κλειδώματα όταν δεν έχουν ξεπεραστείδεν είναι απαραίτητα θέμα δίσκου Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιανουάριος 2, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 yup ο anydvd οσο θυμαμαι τον ειχε ανοιξει, γιατι με φαινεταιοτι με στειλανε e-mail σε καποια εκδοση οτι τον ανοιγε.Αυτο με ηρθε προχτες" 6.5.0.7 2008 12 31- New (Blu-ray): More support for new version of the BD+ copy protection All remaining discs with the new BD+ protection should work now, e.g. "X-Files 2 - I Want to Believe", US "In the Name of the King", US "Meet Dave", US- Some minor fixes and improvements" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Ιανουάριος 3, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2009 To Data error (cyclic redundancy check) πάντως αναφέρεται σε προβληματικό δισκάκι. Όχι απαραίτητα. Μπορεί και να φταίει το dvd player. Δοκιμασα ένα dvd να το γράψει το dvd writter μου αντί του dvd player (ή αντίστροφα δεν θυμάμαι) και δούλεψε. Ενδεχομένως να είναι κ θέμα προστασίας. Το dvd shrink μου είχε βγάλει πάλι το ίδιο, έτρεξα το ripit4me και δούλεψε. Πάντως πρώτη φορά που το ripit4me τα φτύνει !!! Κατέβασα το AnyDVD 6.5.0.7 και ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Αφού το μετέφερε όλο το dvd σε ένα φάκελο, άνοιξα τον φάκελο με το dvd shrink και το μετέτρεψα σε iso ~4.7GB ΒTW θυμάμαι πριν αρκετά χρόνια (κάπου στα 3 με 4) πως πολλοί είχαμε προβλήματα όταν φτιάχναμε dvd ~8.5GB με τα dual layer. Τώρα υπάρχουν ακόμη προβλήματα ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
auber002b Ιανουάριος 3, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2009 Όχι απαραίτητα. Μπορεί και να φταίει το dvd player. Δοκιμασα ένα dvd να το γράψει το dvd writter μου αντί του dvd player (ή αντίστροφα δεν θυμάμαι) και δούλεψε. Ενδεχομένως να είναι κ θέμα προστασίας. Το dvd shrink μου είχε βγάλει πάλι το ίδιο, έτρεξα το ripit4me και δούλεψε. Πάντως πρώτη φορά που το ripit4me τα φτύνει !!!Κατέβασα το AnyDVD 6.5.0.7 και ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Αφού το μετέφερε όλο το dvd σε ένα φάκελο, άνοιξα τον φάκελο με το dvd shrink και το μετέτρεψα σε iso ~4.7GB ΒTW θυμάμαι πριν αρκετά χρόνια (κάπου στα 3 με 4) πως πολλοί είχαμε προβλήματα όταν φτιάχναμε dvd ~8.5GB με τα dual layer. Τώρα υπάρχουν ακόμη προβλήματα ??? όχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με dual, βασικά δεν αλλάζει και τίποτα απλά η χωρητικότητα , πάντως και εγώ με το anydvd είδα φως , για αυτό σου είπα και από την αρχή να το βάλεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιανουάριος 3, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2009 Είμαι ο μοναδικός που χρησιμοποιεί με απόλυτη επιτυχία μόνο το DVDFab HD Decrypter? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Ιανουάριος 4, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Όχι. Κατάφερα με αυτό να ριπάρω μια ταινία blue ray Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.