Jump to content

netbook.........

f117

Recommended Posts

Καλησπέρες και καλή χρονία παίδες!τι μου κάνετε? :p :P :p μαμά πατρίδα εδώ . θέλω να ρωτήσω αν ένα netbook με 1.6 atom cpu. Μπορεί να ανταπεξέλθει σε εφαρμόγες......WORD........VB......... :p:) δεν έχω ιδέαααααα. :D :D σκέφτομαι να πάρω ενα LG netbook.... αλλά δεν ξέρω.......

Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για netbook. Ολα θα τρέχουν, word, excel, skype, chating κλπ.

Ακόμα και VB, αλλά σε τέτοια προγράμματα μην περιμένεις και υπερταχύτητα.

Τα netbooks είναι περισσότερο για φορητότητα και αντοχή μπαταρίας.

Έχω το eee 1000H.:happy:

Μια χαρα τα καταφερνει αλλα αν δεν βιαζεσε μπορεις να περιμενεις την νεα φουρνια με ενα chipset επιτελους φτιαγμενο για Netbooks(Intel Poulsbo US15W - πχ MSI Wind U115).

+1

22W chipset

8W cpu

μετά σου λέει βελτίωση...

όλα αυτά που λες αλλα και παραπάνω τα καταφέρνει μια χαρά!

είμαι εδώ και λίγες μέρες κάτοχος ενός "lenovo" ideapad s10e http://www.pc.ibm.com/europe/notebook/netbook.html?europe&xe&cc=xe&cc=europe

έχω δει μέχρι και mkv 720p , του έχω βάλει και vista και χρ ακόμα και linux , τα οποια όλα εκτος από τα vista τα δίνει και σαν preload! μια χαρά ,έχω βάλει όμως 2 gb ram.

αν σε ενδιαφέρει να έχεις κάτι μικρό συνεχεια μαζί σου ακόμα και στην τσέπη σου , αλλιώς πάρε κάποιο 15.4 laptop με λίγα παραπάνω λεφτά,

είναι τι θες να κανεις

**πάντως φίλος με asus eepc 10" βγάζει οριακά λίγο καλύτερο score στα vista κύριος λόγο atom1.7 ενώ το δικό μου 1.6

και στα θετικά του asus ότι έχει 3 usb ενώ εμενα 2 και 6cel battery ενώ εμενα 3cel !

άλλο netbook δεν έχω δουλέψει για να έχω άποψη..

Γενικά ο Atomακος την παλεύει πολύ καλά...

Εγώ σήμερα δούλευα πάνω του NC machining σε Catia...~500mb χρήση ram, μόνο για το μοντέλο...

Δεν λέω, δεν είναι σαν το desktop, αλλά την κάνει την δουλειά του...

Το msi/advent κάνει και OC αν θες και πάει λίγο καλύτερα...:rolleyes:

Βασική προϋπόθεση να έχεις 2 gb ram μετά τα τρέχουνε όλα έχω και το multirama το 10 και το acer to 8.9. Mε 2 gb ram στο multirama με 160 gb hd και τον ατομακο κάνω παρουσίαση autocad 08 αλλά να ξέρεις από ανάλυση μην περιμένεις και πολλά.

Αλλά είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις γιατί το θέλεις

εγω θα ελεγα υπομονη μεχρι τον μαρτιο που λανσαρει η asus το νεο eeepc... ειναι επισης και tablet και ειναι και νεα γενια των atom intel.... ;) απο εφαρμογες ολα τα τραβαει παντως.... κυριως εφαρμογες οπως word και τετοια...

Παιδιά μην υπερβάλλετε. Η οθόνη των 10' του Asus 1000H, αν και πιστεύω ότι είναι η καλύτερη της κατηγορίας του, δεν συγκρίνεται με μία μέτρια 15,4'. Είμαι δικηγόρος και διαβάζω πολύ σε οθόνες φορητών. Αν και τα netbook είναι εξαιρετικά (ειδικά για την δουλειά μου) η πολύωρη ανάγνωση σ' αυτά "βγάζει" τα μάτια. Υπολογίζω ότι στον toshiba A100-906 (τον οποίο ήθελα να αντικαταστήσω με τον ASUS 1000H) η ανάγνωση είναι κατά 3 φορές πιο άνετη και ξεκούραστη από τον Asus (ίσως και περισσότερο). Δυστυχώς για αυτόν τον λόγο ο toshiba θα εξακολουθήσει να είναι ο πρωτεύων φορητός (εξαιρετικό μηχάνημα αλλά βαρύς για καθημερινή μετακίνηση) ο Asus πιθανόν θα πουληθεί. Πάντως παρεπιπτόντως οι επιδόσεις του Asus (δοκίμασα και έκανα encoding μία ταινία 90 περίπου λεπτών με το convertXtoDVD 3) είναι περίπου 2,5 φορές μικρότερες από αυτές του toshiba (core2duo 5600 έκανε 28 λεπτά, ο Atom περίπου 70).

μιασ και ανοιξατε τη συζητηση για τα netbooks να ρωτησω και εγω κατι. στο μοντελο της acer ενω εχει 2 σλοτ για μνημη γιατι παιρνει μονο μεχρι 1,5GB και οχι 2GB μνημης? που μπορω να το δωσω για την αναβαθμιση μνημης? ποια μπαταρια (μοντελο) μπορει να μου δωσει τη μεγαλυτερη δυνατη αυτονομια στο acer A110L?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.