Jump to content

Ενσύρματη με σταθερό υπολογιστή και ασύρματη με φορητό

virus109

Recommended Posts

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους..

Πηρα πρόσφατα φορητο υπολογιστή και ένα ασύρματο ρούτερ (Sagem 2404). Παράλληλα έχω και έναν σταθερό υπολογιστή και θέλω να συνδέσω και τους δύο στο ιντερνετ. Και ενώ στο σταθερό υπολογιστή που έχω συνδέεται κανονικά με ethernet, ο φορητός δε βλέπει κανένα ασύρματο δίκτυο..Να σημειώσω πως με ethernet ο φορητός συνδέεται κανονικά. Κάλεσα στο 1242 κάναμε όλες τις ρυθμίσεις μέσω του 192.168.1.1. μέσω του σταθερού υπολογιστή και μόλις πηγαμε στο φορητό δεν έβλεπα κανένα δίκτυο (είπε χαρακτηριστικά ''αποκλείεται'') και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις έπεσε η γραμμη. Επίσης δε βλέπω κανένα άλλο ασύρματο δίκτυο. Φοβούμαι πως είναι κάποια ρύθμιση στα Vista..Αυτό που θα ήθελα από εσάς και όποιος μπορεί να:

1)Να με βοηθήσει να κάνω ένα έλεγχο για το έάν είναι ρυθμισμένα τα Vista σωστά,

και εάν μπορεί να μου εν τάχυ τις διαδικασίες βήμα -βήμα που πρέπει να γίνουν για να κατορθώσω να συνδεθω και με τους δύο ( για να επιβεβαιώσω ότι τα έχω κάνει και σωστά)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.