Jump to content

Γνωμες για κουτακια

YDinopoulos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα & Καλη Χρονια !

Ετοιμαζομαι σιγα-σιγα να περασω σε υδροψυξη.

Θα εχω 3 μπλοκς (cpu i7 920 & 2 * 4870) και αντλια μαλλον την διπλη της Laing (DDC-κατι)

rad καποιο 3πλο, θα δω πιο, αλλα θελω να αλλαξω κουτι και σκεφτομαι τα εξης 2...

α. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806664

β. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806666

Οποσδηποτε το θελω μαυρο.

Πως τα βλεπετε? Κατι αλλο στο νου σας?

Προσωπικά έχω το HAF και είμαι πολύ ευχαριστημένος, ειδικά από χώρους που φαίνεται πως είναι το κύριο πρόβλημα σου. Θα θυμώσεις μαζί του όταν δε θα έχεις τι να τους κάνεις.

Και το Cosmos εννοείται κουτί με αποτέτοια, αλλά φεύγει σε τιμή..

PS: Nvm, μάλλον η τιμή δε σε απασχολεί.

καλα το κοσμος-ς γιατι κανει τοσο? το σεπτεμβρη το ειχα παρει περιπου 170-180.... αντι να πεφτουν ανεβαινουν?

Θα συμφωνησω με τον φιλο dellman.Παρε το cosmos s με το παραθυρο ετοιμο και βαψτο μαυρο.Το αποτελεσμα πιστευω θα σε ανταμειψει.Εκτος βεβαια αν δεν εχεις κεφια για βαψιματα και ιστοριες...:hehe::beer:

Εχω το 2010A της Lian-Li που ειπε ο Unsto παραπανω. To μονο μειονεκτημα οτι δεν παιρνει ψυγειο για υδροψυξη. Και δυστυχως για μενα που εχω υδροψυξη ειναι μεγαλο αρνητικο. Μετανιωσα που δεν πηρα το Cosmos S αλλα δεν περασε WAF για το σαλονι.

αλλα δεν περασε WAF για το σαλονι.

για σπαστο λίγο αυτο.... :p

δεν μπορω να το βρω :p

Εdit :

WAF - > Wife Approval Factor

loool

Approval Factor xaxaxaxa

Εχω το 2010A της Lian-Li που ειπε ο Unsto παραπανω. To μονο μειονεκτημα οτι δεν παιρνει ψυγειο για υδροψυξη. Και δυστυχως για μενα που εχω υδροψυξη ειναι μεγαλο αρνητικο. Μετανιωσα που δεν πηρα το Cosmos S αλλα δεν περασε WAF για το σαλονι.

Μια χαρα περνει υδροψυξη με λιγο μονταρισμα στο κατω μερος.

Μια χαρα περνει υδροψυξη με λιγο μονταρισμα στο κατω μερος.

Βρε ναι, δεν λεω οτι δεν παιρνει. Απλα ειπα οτι δεν δεχεται υδροψυξη απο το εργοστασιο.

Κι εγω θελω να το μονταρω, αλλα λυπαμαι τα 230Ευρα που εδωσα.

Βρε ναι, δεν λεω οτι δεν παιρνει. Απλα ειπα οτι δεν δεχεται υδροψυξη απο το εργοστασιο.

Κι εγω θελω να το μονταρω, αλλα λυπαμαι τα 230Ευρα που εδωσα.

Τα ιδια σκεφτομουν και εγω στο tj07 μου των 300Ε, οι πρωτες 1-2 τρυπες "πονανε" μονο:hehe:

Γιωργη με εψησες ταμαλα ! Θα χωρεσει λες τα δικα μου?

2 dvd / 4 hdd και ελεγα 1 χ 5.25 reservoir.

Επισης ψυξη θελω cpu και 2 gpu !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.