jimsid Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2009 Καλημερα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολους!!!. Εχω την εξης απορια: Εχω μια υδροψηξη ο οποια αποτελειται απο 12αρι ψυγειο τανκ και αντλια 500 λιτρα την ωρα και επεσε στα χερια μου και ενα ψυγειο 3Χ12 και σκεφτομαι να το βαλω και αυτο μεσα. Θα αντεξει η αντλια η θα την παρω στο χερι. Θα ψυχω για την ωρα μονο τον επεξεργαστη και οταν βαλω μεγαλυτερη θα ψυξω και τα υπολοιπα μερη.Περιμενω τις απαντησεις σας εναγωνιωςΕυχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Ιανουάριος 2, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 Ποιά αντλία έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimsid Ιανουάριος 2, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 Την ThermalTake 500lt/h αυτη που ειναι κουμπωτη στο τανκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 2, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 Τα υπόλοιπα specs θα μας τα πεις ή να αρχίσουμε νε μαντεύουμε; imho κράτα το μονό για τον επεξεργαστή σου, και όταν αποφασίσεις να πάρεις waterblocks και για τα άλλα, τότε βάζεις και το 3πλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimsid Ιανουάριος 2, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 εχω αυτο εδω το κιτ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650710 και σκεφτομαι να το αναβαθμισω. Μιας και επεσε οπως ειπα παραπανω το μεγαλο ψυγειο σκεφτομαι να αρχισω τοποθετοντας αυτο να συνεχισω μετα με μια μεγαλυτερη αντλια και τελος να προσθεσω αλλα 2 μπλοκς Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιανουάριος 2, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 Στην θέση σου, θα έβαζα το τριπλό, θα πούλαγα μονό και cpu block και θα έπερνα με τα λεφτά ένα πιο καλό block.Μετά θα έβαζα gpu block και θα έκρινα αν οι θερμοκρασίες μου ήταν ικανοποιητικές και ανάλογα θα έπρατα με την αντλία.Πιστεύω ότι θα έβαζα και chipset block και μετά θα άλλαζα την αντλία...Αλλά ανάλογα,βλέποντας και κάνοντας...Και ένα παράδειγμα:CPU block ElevenGPU block ElevenΑντλία 400λ/ω μέσα σε tank, στα 12v(alphacool νομίζω)Tranzit ψυγείο με ένα 12άρι στις 1200rpm να φυσάει1/2" αλφαδολάστιχαΕ2160@3ghz@1.35v9800GT@stockIdle cpu: 25 vga:30Load cpu: 52 vga:38 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.