Vaggos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2009 μπορώ να κάνω κουτία και να βάλώ μέσα ηχεία από αυτοκ/το και να τα ενώσω με το PC μου μέσω ενισχυτή?Αν ναι ποίον να πάρω(έχω 3 ζευγαρια ηχεία 150W 4Ω).Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιανουάριος 2, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 Φυσικά και μπορείς, αν και τα ηχεία αυτοκινήτου δεν είναι συνήθως πολύ καλά για χρήση στο σπίτι.Μένει μόνο να σχεδιάσεις τα κουτιά με βάση τα χαρακτηριστικά των ηχείων και να πάρεις έναν ενισχυτή που να μπορεί να οδηγήσει ηχεία 4 Ω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggos Ιανουάριος 2, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 Να πάρω ενισχυτή ή τα Logitech Z-5500 ?αν ναι, ποίον ενισχυτή να πάρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kataraman Ιανουάριος 3, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2009 Οι σπιτικοι ενισχυτες ειναι 6 και 8ohm και παραπανω στο αμαξι ειναι απο 4ohm και κατω κανονικα δεν ταιριαζει...Αμα βαλεις ηχεια τον 4ohm σε ενισχυτη 6ohm η 8ohm τοτε τον ζοριζεις να παιξει χαμηλα σε ομικη αντισταση και να τον κανεις να ζεστενεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιανουάριος 3, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2009 Οι σπιτικοι ενισχυτες ειναι 6 και 8ohm και παραπανωΜπα, δε θα το έλεγα...Π.χ. http://nadelectronics.com/products/hifi-amplifiers/C355BEE-Stereo-Integrated-Amplifier140W, 220W, 270W IHF Dynamic power into 8, 4 and 2 ohms, respectively Link to comment Share on other sites More sharing options...
kataraman Ιανουάριος 3, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2009 Οι περισοτεροι κοινοι σπιτικοι ενισχυτες τοσο ειναι οσο λεω αμα πληρωσεις κατι παραπανω περνεις και με 1οhm αμα θες αλλα εγω μηλαω για καθημερινες καταστασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggos Ιανουάριος 4, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Ευχαριστώ παιδία τελικα θα πάρω τα Ζ5500. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.