Jump to content



Σχετικά με Ενισχυτή


Vaggos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

μπορώ να κάνω κουτία και να βάλώ μέσα ηχεία από αυτοκ/το και να τα ενώσω με το PC μου μέσω ενισχυτή?Αν ναι ποίον να πάρω(έχω 3 ζευγαρια ηχεία 150W 4Ω).

Ευχαριστώ

Φυσικά και μπορείς, αν και τα ηχεία αυτοκινήτου δεν είναι συνήθως πολύ καλά για χρήση στο σπίτι.

Μένει μόνο να σχεδιάσεις τα κουτιά με βάση τα χαρακτηριστικά των ηχείων και να πάρεις έναν ενισχυτή που να μπορεί να οδηγήσει ηχεία 4 Ω.

Οι σπιτικοι ενισχυτες ειναι 6 και 8ohm και παραπανω στο αμαξι ειναι απο 4ohm και κατω κανονικα δεν ταιριαζει...Αμα βαλεις ηχεια τον 4ohm σε ενισχυτη 6ohm η 8ohm τοτε τον ζοριζεις να παιξει χαμηλα σε ομικη αντισταση και να τον κανεις να ζεστενεται.

Οι περισοτεροι κοινοι σπιτικοι ενισχυτες τοσο ειναι οσο λεω αμα πληρωσεις κατι παραπανω περνεις και με 1οhm αμα θες αλλα εγω μηλαω για καθημερινες καταστασεις :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.