Jump to content

MSN για Linux lite

SHOG

Recommended Posts

οχι το amsn ΕΧΕΙ βιντεοκληση απλα η εικονα δεν ηταν καλη. και ΔΕΝ ακουγα την επαφη που μιλουσα.. ναι χειροκινητα το εγκατεστησα απο κονσολα .. αλλα δεν μεν οιαζει γιατι δεν θα ξανασχοληθω.. μου την εσπασε..

το emesene εβαλα τωρα και μου εκανε ΠΑΡΑ πολυ καλη εντυπωση αλλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ βιντεοκληση.. αν ειχε θα ηταν και καλυτερο απο το ιδιο msn... απλο και ωραιο.

επισης η εγκατασταση του ηταν μια εντολη απλα.. ενω το αλλο μου την εσπασε.. ηθελε κατι πακετα...

Sorry κιόλας, αλλά τι λειτουργικό έχεις και κάνεις χειροκίνητες εγκαταστάσεις προγραμμάτων;

Γιατί δεν χρησιμοποιείς package manager;

Αυτό με την βιντεοκλήση το μπέρδεψα. Ήξερα ότι ένα από τα 2 δεν είχε αλλά δεν θυμόμουν ποιό. Χρησιμοποιώ το pidgin αποκλειστικά ακόμα και σε περιβάλλον windows.

• 8 months later...

emesene 1.5 - "awesome" has been released!

And here it comes, after a lot of work, the new super one-point-five release, codename "awesome". Yes, it is real awesome, just take a look at some of the new features, in random order (screenshots here):

* Compatible with the latest Window Live Messenger™

* New plugin set (Plus! colors, Notifications, Mail check, etc.)

* HTTP connection and proxy support

* @msn accounts support

* Better contact list management with Privacy Tab and ability to reject users

* Improved Offline Messaging experience

* Support for msn groups

* No more gui locks

* Experimental webcam support with a configurator

* New layout options and improved usability along with customization

* Tons of new languages supported

Screenshots

Download/install

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.