Jump to content

MSN για Linux lite

SHOG

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα και καλή Χρονιά εύχομαι σε όλα τα μελη του thelab.gr!!

Ψάχνω msn για linux lite...Πιο συγκεκριμένα θέλω να είναι σαν των windows....

Καμιά ιδέα??

Τσεκαρε και το emesene! Εμένα προσωπικά με έχει βολέψει πάρα πολύ! Είναι σχεδόν ίδιο με το msn live στο interface! Και έχει και μερικά χρήσιμα plugins!

emesene.jpg

Παιδιά ευχαριστώ για την αμεσότητα! Θα το ψάξω το θέμα και θα δώ ποιο είναι πιο βολικό!!:p

Τσεκαρε και το emesene! Εμένα προσωπικά με έχει βολέψει πάρα πολύ! Είναι σχεδόν ίδιο με το msn live στο interface! Και έχει και μερικά χρήσιμα plugins!

emesene.jpg

και εγω αυτο χρησιμοποιω ;)

Κι εγώ το emesene χρησιμοποιώ αλλά πρόσφατα χρησιμοποίησα το pidgin και μου φάνηκε κάπως καλό... δεν το έχω δοκιμάσει πολύ καλά!

• 2 weeks later...

To Fedora λειτουργεί με RPM's. Θα το κατεβάσεις σαν rpm και με διπλό κλικ θα εγκατασταθεί μόνο του. Αλλιώς θα το κατεβάσεις σε tar και θα το εγκαταστήσεις με τον παραδοσιακό τρόπο.

για linux το καλυτερο που εχουμε ειναι το amsn? υπαρχει καποιο messenger που να πλησιαζει περισσοτερο των windows?

αξιζει τον κοπο να ασχοληθω?ειναι καλυτερο απο το amsn??

το amsn που θεωρειται καλο δεν μου εκανε καλη εντυπωση.. επισης για να το τρεξω πρεπει να ανοιγω κονσολα και να το τρεχω απο κει... δεν υπαρχει αλλος τροπος?

1) σορυ που δεν ειδα οτι υπαρχει ηδη θεμα

2) με ενδιαφερει να δουλευει καλα σε βιντεοκλησεις και να μιλαω ταυτοχρονα.

Όπως είπε και ο Sirdiman, emesene.

Στο amsn (εκτός από την απουσία βίντεοκλήσης) τι δεν σου άρεσε;

Όσον αφορά την εκκίνηση μέσω κονσόλας. Πως το εγκατέστησες; Χειροκίνητα; Αν ναι, πρέπει να δημιουργήσεις symbolic links.

Αν το εγκατέστησες μέσω package manager, ή port manager, ή έτρεξες εγκατάσταση πακέτου rpm,deb ή ότι υποστηρίζει το linux σου τέλος πάντων, κανονικά έπρεπε να σου βγάλει συντόμευση στο μενού.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.