X-kyramas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2009 Προσάρμοσα αυτόν το ανεμιστηράκι (!) στο πλαινό του κουτιού μου που είναι αυτό το παλιό αντικαθιστώτας τον 80άρη που είχε. Συνημμένη και μία φωτό από το αποτέλεσμα Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν βρίσκω fan guard ή grill για 22 εκατοστά Έχετε καμία ιδέα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante80 Ιανουάριος 1, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 AC RYAN ACR-XP0755 MESHXPANEL 500X500MM SILVERAC RYAN ACR-XP00618 MESHXPANEL HEXX 500X500MM 1.0MM ALU BLACKΤο κόβεις και το ράβεις όπως θέλεις...:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιανουάριος 2, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 καλη χρονια καταρχας Επειδη ενδιαφερομαι για τα παραπανω προιόντα για μια μοντα που θελω να κανω, για να τα κοψω χρειαζομαι dreamel? Μπορει να γινει καπως αλλιως η δουλεια? Επισης, αν εχω καταλαβει καλα, η ALU εκδοση, εχει πολυ μεγαλες τρυπες με λογικο ακόλουθο καλυτερη ροη αέρα, αλλα και περισσοτερη σκόνη. Η κλασσικη εκδοση (steel) ουσιαστικα λειτουργει και καπως σαν φιλτρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.