Ntreik Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2009 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!Επειδή έχω την μητρική του τίτλου σκεφτηκα να κανω bios update. Ομως δεν βρίσκω τα bios της καρτας μου! Βασικα βρίσκω τα BIOS για την ga-ex38-ds4 αλλα οχι την rev1.1... Το θεμα ειναι οτι δε θελω να την παθω με κανενα bios fail.Μηπως ξερει κανεις να μου πει αν εχει σημασια να βρω ακριβως τα Bios της rev1.1 η αν ειμαι ok kai με την κανονικη εκδοση??Ευχαριστω:fun:
ArisG88 Ιανουάριος 2, 2009 #2 Ιανουάριος 2, 2009 Δεν εχει σημασια το rev. Αν δεν στο εμφανιζει στα αρχεια για download δεν εχει καμια σημασια
Ntreik Ιανουάριος 2, 2009 Author #3 Ιανουάριος 2, 2009 Ευχαριστω για την απαντηση, ετσι κ αλλιως δεν βρισκω πουθενα bios με rev ουτε καν στο @bιοs της gigabyte οποτε απλα θα κανω το σταυρο μου κ ο θεος βοηθος...
ArisG88 Ιανουάριος 3, 2009 #4 Ιανουάριος 3, 2009 Ευχαριστω για την απαντηση, ετσι κ αλλιως δεν βρισκω πουθενα bios με rev ουτε καν στο @bιοs της gigabyte οποτε απλα θα κανω το σταυρο μου κ ο θεος βοηθος... Λιγο που κοιταξα, δεν υπαρχει προβλημα με το bios, δεν εχει σχεση με το rev. Οποτε μπορεις να κανεις το update
Ntreik Ιανουάριος 3, 2009 Author #5 Ιανουάριος 3, 2009 Φιλε Αρη σευχαριστω, εκανα το update k ολα δουλευουν ρολοι (του'σκασα κ ενα μικρο OC μιας που ξαναβαζα τις δικιες μου ρυθμισεις )
ArisG88 Ιανουάριος 4, 2009 #6 Ιανουάριος 4, 2009 Φιλε Αρη σευχαριστω, εκανα το update k ολα δουλευουν ρολοι (του'σκασα κ ενα μικρο OC μιας που ξαναβαζα τιςδικιες μου ρυθμισεις ) Ωραιος Το o/c επιβάλλεται
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.