Jump to content

BIOS ga-ex38-ds4 rev1.1

Ntreik

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!

Επειδή έχω την μητρική του τίτλου σκεφτηκα να κανω bios update. Ομως δεν βρίσκω τα bios της καρτας μου!

Βασικα βρίσκω τα BIOS για την ga-ex38-ds4 αλλα οχι την rev1.1... Το θεμα ειναι οτι δε θελω να την παθω με κανενα bios fail.Μηπως ξερει κανεις να μου πει αν εχει σημασια να βρω ακριβως τα Bios της rev1.1 η αν ειμαι ok kai με την κανονικη εκδοση??

Ευχαριστω:fun:

Ευχαριστω για την απαντηση, ετσι κ αλλιως δεν βρισκω πουθενα bios με rev ουτε καν στο @bιοs της gigabyte οποτε απλα θα κανω το σταυρο μου κ ο θεος βοηθος...

Ευχαριστω για την απαντηση, ετσι κ αλλιως δεν βρισκω πουθενα bios με rev ουτε καν στο @bιοs της gigabyte οποτε απλα θα κανω το σταυρο μου κ ο θεος βοηθος...

Λιγο που κοιταξα, δεν υπαρχει προβλημα με το bios, δεν εχει σχεση με το rev. Οποτε μπορεις να κανεις το update ;)

Φιλε Αρη σευχαριστω, εκανα το update k ολα δουλευουν ρολοι (του'σκασα κ ενα μικρο OC μιας που ξαναβαζα τις

δικιες μου ρυθμισεις :p)

Φιλε Αρη σευχαριστω, εκανα το update k ολα δουλευουν ρολοι (του'σκασα κ ενα μικρο OC μιας που ξαναβαζα τις

δικιες μου ρυθμισεις :p)

Ωραιος :T:

Το o/c επιβάλλεται :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.