N3M3SYS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2009 Θα ήθελα να ρωτήσω τους ειδικούς, μαζί με το αποσταγμένο νερό στο κύκλωμά μου τι χημικό να προσθέσω ώστε να αποφύγω ανάπτυξη βακτηρίων και διάβρωση των μερών? Είμαι νέος στην υδρόψυξη και μερικά προιόντα που διάβασα εδώ μέσα δεν ξέρω ούτε καν τι είναι και που τα βρίσκω. Θα ήθελα να μου προτείνεται προιόντα από την ελληνική αγορά, και με κανένα link αν έχετε την καλοσύνη. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimsid Ιανουάριος 1, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 Απο πλευρας μου φιλε μου θα σου προτεινα να εφαρμοσεις ενα απο τα κατωθι.1. Μονο καποιο υγρο για υδροψυξη2. Αν βαλεις απεσταγμενο νερο μπορεις να το αναμειξεις με παραφλου για αυτοκινητα3. Μονο παραφλου4. Απεσταγμενο νερο με το φαρμακο που βαζουν στα ενυδρεια για να μην δημιουργειται αλγη.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ :magic::magic::magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Ιανουάριος 1, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 To 3 δεν θα το πρότεινα καθόλου.Το παραφλού είναι πολύ παχύρευστο.Και το πιο σημαντικό δεν έχει θερμοχωρητικότητα καλή.Το παραφλού μπαίνει στα αυτοκίνητα για να κατεβάσει το σημείο παγώματος και για να μην υπάρχουν διαβρώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Ιανουάριος 1, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 καλυτερα μην μπλεκεις με αλχημιες, παρε απο το xtreme ενα μπουκαλι feser aqua και εισαι ετοιμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3M3SYS Ιανουάριος 1, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 Σας ευχαριστώ παίδες, καλή χρονιά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Ιανουάριος 1, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 Σας ευχαριστώ παίδες, καλή χρονιά!!! καλη χρονια και σε σενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimsid Ιανουάριος 2, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 Αφου στο εμποριο υπαρχουν ενα σωρο ετοιμα υγρα για αναμειξεις ειμαστε τωρα???:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angeldust Ιανουάριος 4, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 Σκέτο απεσταγμένο χρησιμοποιώ εγώ και μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_satsok Ιανουάριος 15, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 σκετο κι εγω.πιο σκετο δε γινεται.ποια αλγη και τριχες,ο χαλκος απο μονος του εχει αντιμικροβιακες ιδιοτητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.