Jump to content

Αποσταγμένο νερό+?

N3M3SYS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα ήθελα να ρωτήσω τους ειδικούς, μαζί με το αποσταγμένο νερό στο κύκλωμά μου τι χημικό να προσθέσω ώστε να αποφύγω ανάπτυξη βακτηρίων και διάβρωση των μερών? Είμαι νέος στην υδρόψυξη και μερικά προιόντα που διάβασα εδώ μέσα δεν ξέρω ούτε καν τι είναι και που τα βρίσκω. Θα ήθελα να μου προτείνεται προιόντα από την ελληνική αγορά, και με κανένα link αν έχετε την καλοσύνη. Ευχαριστώ.

Απο πλευρας μου φιλε μου θα σου προτεινα να εφαρμοσεις ενα απο τα κατωθι.

1. Μονο καποιο υγρο για υδροψυξη

2. Αν βαλεις απεσταγμενο νερο μπορεις να το αναμειξεις με παραφλου για αυτοκινητα

3. Μονο παραφλου

4. Απεσταγμενο νερο με το φαρμακο που βαζουν στα ενυδρεια για να μην δημιουργειται αλγη.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ :magic::magic::magic:

To 3 δεν θα το πρότεινα καθόλου.Το παραφλού είναι πολύ παχύρευστο.Και το πιο σημαντικό δεν έχει θερμοχωρητικότητα καλή.Το παραφλού μπαίνει στα αυτοκίνητα για να κατεβάσει το σημείο παγώματος και για να μην υπάρχουν διαβρώσεις.

Αφου στο εμποριο υπαρχουν ενα σωρο ετοιμα υγρα για αναμειξεις ειμαστε τωρα???:T::T::T:

• 2 weeks later...

σκετο κι εγω.

πιο σκετο δε γινεται.

ποια αλγη και τριχες,ο χαλκος απο μονος του εχει αντιμικροβιακες ιδιοτητες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.