N3M3SYS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2009 Θα ήθελα να ρωτήσω τους ειδικούς, μαζί με το αποσταγμένο νερό στο κύκλωμά μου τι χημικό να προσθέσω ώστε να αποφύγω ανάπτυξη βακτηρίων και διάβρωση των μερών? Είμαι νέος στην υδρόψυξη και μερικά προιόντα που διάβασα εδώ μέσα δεν ξέρω ούτε καν τι είναι και που τα βρίσκω. Θα ήθελα να μου προτείνεται προιόντα από την ελληνική αγορά, και με κανένα link αν έχετε την καλοσύνη. Ευχαριστώ.
jimsid Ιανουάριος 1, 2009 #2 Ιανουάριος 1, 2009 Απο πλευρας μου φιλε μου θα σου προτεινα να εφαρμοσεις ενα απο τα κατωθι.1. Μονο καποιο υγρο για υδροψυξη2. Αν βαλεις απεσταγμενο νερο μπορεις να το αναμειξεις με παραφλου για αυτοκινητα3. Μονο παραφλου4. Απεσταγμενο νερο με το φαρμακο που βαζουν στα ενυδρεια για να μην δημιουργειται αλγη.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ :magic::magic::magic:
Spyrious Ιανουάριος 1, 2009 #3 Ιανουάριος 1, 2009 To 3 δεν θα το πρότεινα καθόλου.Το παραφλού είναι πολύ παχύρευστο.Και το πιο σημαντικό δεν έχει θερμοχωρητικότητα καλή.Το παραφλού μπαίνει στα αυτοκίνητα για να κατεβάσει το σημείο παγώματος και για να μην υπάρχουν διαβρώσεις.
theo_mich Ιανουάριος 1, 2009 #4 Ιανουάριος 1, 2009 καλυτερα μην μπλεκεις με αλχημιες, παρε απο το xtreme ενα μπουκαλι feser aqua και εισαι ετοιμος
theo_mich Ιανουάριος 1, 2009 #6 Ιανουάριος 1, 2009 Σας ευχαριστώ παίδες, καλή χρονιά!!! καλη χρονια και σε σενα.
jimsid Ιανουάριος 2, 2009 #7 Ιανουάριος 2, 2009 Αφου στο εμποριο υπαρχουν ενα σωρο ετοιμα υγρα για αναμειξεις ειμαστε τωρα???:T:
Angeldust Ιανουάριος 4, 2009 #8 Ιανουάριος 4, 2009 Σκέτο απεσταγμένο χρησιμοποιώ εγώ και μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα.
l_satsok Ιανουάριος 15, 2009 #9 Ιανουάριος 15, 2009 σκετο κι εγω.πιο σκετο δε γινεται.ποια αλγη και τριχες,ο χαλκος απο μονος του εχει αντιμικροβιακες ιδιοτητες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.