Jump to content

Ε8400.Αυτο ειναι φυσικο?????

made in china

Recommended Posts

Παιδες πρωτα απ ολα χρονια πολλα σε ολους και ευτιχισμενο το νεο ετος.Προχτες δοκιμαζα ετσι για πλακα ποσο παει το συστηματακι.Εχω ψυκτα thermalright ultra 120 extreme.CPU κ mobo η εικονιτσα τα λεει ολα.

Υ.Γ:Η mobo ειναι rev. 1.03G

Οι μνημες μου ειναι mushkin xp6400 2*2GB στα 5-5-5-18.Ειναι χρωματος χακι.Πιστευω πως ο cpu θα πηγαινε και αλλο αλλα με εμποδιζουν οι μνημες.Εδω οπως φαινεται κιολας τρεχουν στα 1066 με 2,2v ρευμα.Αλλα τις εχω δοκιμασει και παραπανω και μπα....μηπως πρεπει να αλλαξω κατι αλλα timing πιο ψαγμενα για να τις δω να πηγαινουν λιγακι παραπανω???Μπορει κανεις να με βοηθησει?Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν πηγαινουν τοσο πολυ με αερα γενικα αυτοι οι αναθεματισμενοι 8αρηδες c2d.

post-9315-1416073781,8783_thumb.jpg

Εχεις δωσει πολυ ρευμα στον επεξεργαστη. Πολυ πιθανο να σε κοβουν οι μνημες μιας και ειναι 800αρες. Αλλα 4.8 δεν ειναι και λιγα για τον 8400. Ισως με μεγαλυτερα timings να ανεβουν κι αλλο οι μνημες, βεβαια δινοντας και λιγο ρευμα σιγα σιγα

οχι και πολλη η ταση τα 1.488v για 4.8ghz:O θα εκανα τουμπες αν και το δικο μου ηταν ετσι:woot:

φιλε m.i.c. πες μας και τα αλλα settings στο bios, πρεπει να παιξεις με vtt (fsb termination στην p5q?), gtl refs κτλ για να βγαλεις και αλλο fsb, εχει δουλιτσα.

εκτος και αν οι μνημες σου δεν πανε αλλο, δοκιμασε με divider να δεις που τερματιζουνε

καλη χρονια:smoke:

Βασικα παιζει και με πιο λιγο ρευμα 100%.Αλλα δεν το πολυεψαξα.Ολα ηταν στα default εκτος απο ρευμα cpu και μνημων.Τα tinming ηταν 5-5-5-18. με 2,2v.Τιποτα αλλο δεν πειραξα.Τωρα θα ψαξω και τις αλλες ρυθμισεις των μνημων αν και πιστευω οτι δεν πανε αλλο.Αν καποιος εχει να μου δωσει τα timing θα με διευκολυνε ακομη περισσοτερο!....θα σας ενημερωσω για τα αποτελεσματα:)

Koιτα αυτες οι ρυθμισεις ειναι stable.Αλλα για 24/7 μπορει ο Cpu να μην χαμπαριαζει αλλα η μητρικη θα καταστραφει σιγουρα.Για 24/7 εγω με το speedstep ενεργο παντοτε γιατι τρωει τα κερατα του εχω 450*9=4,050Mhz με 1.25v ρευμα απο bios και ειναι 100% stable.Ή 467*9=4200mhz με 1,3125v απο bios παλι 100% stable.

Aκριβως για αυτο λεω και γω οτι το εκανα απλα για να δω ποσο παει προς θεου οχι για 24/7!Θα τα ψησω ολα!!!!!!Οσο για το λιγοτερο ρευμα στο cpu δεν το χω ψαξει αλλα θα το κοιταξω....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.