apollokk Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2008 Τον τελευταίο καιρό είχα την ευκαιρία να κάνω αυτό το test. Απο φίλους πήρα κάποια σπασμένα προγράμματα (για το test μόνο). Έτσι έχουμε και λέμε:TA ΣΠΑΣΜΕΝΑWindows Vista Ultimate x64Office 2007Nero 9Photoshop CS4Αρκετά αργόΑΥΘΕΝΤΙΚΑWindows Vista Ultimate x64Office 2007Nero 9Photoshop CS4Ελάχιστα γρηγορότεροFREEWAREWindows Vista Ultimate x64 (αυθεντικά)OpenOffice 3.0.1 RC1ImgBurnGimpΠολύ γρηγορότερο. Το γρηγορότερο που είδα. Το σύστημα είναι αρκετά ελαφρύ. Τι μπορεί να αποδείξει αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Δεκέμβριος 31, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 όπως το βλέπω εγώ, ότι το open source αρχίζει να ωριμάζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duncan1 Δεκέμβριος 31, 2008 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Αφού συγκρίνεις τα τέρατα(Photoshop cs3,Nero9,office 2007) με gimp,openoffice,gimp λογικό είναι:yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Δεκέμβριος 31, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Τα σπσμένα με τα ορίτζιναλ Vista γιατί ε\έχουν διαφορά ταχύτητας? Πώς την μέτρησες? Έχεις κάποιο σχετικό πίνακα? Ποια προγράμμτα χρησιμοποίησες για bench?Λίγο μπακαλίστικο δεν είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apollokk Ιανουάριος 1, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 Τα σπσμένα με τα ορίτζιναλ Vista γιατί ε\έχουν διαφορά ταχύτητας? Πώς την μέτρησες? Έχεις κάποιο σχετικό πίνακα? Ποια προγράμμτα χρησιμοποίησες για bench?Λίγο μπακαλίστικο δεν είναι? Δυστυχώς δεν έχω bench. Ό,τι πιάνει το μάτι μου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21416003342 Ιανουάριος 1, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 Τα σπσμένα με τα ορίτζιναλ Vista γιατί ε\έχουν διαφορά ταχύτητας? Πώς την μέτρησες? Έχεις κάποιο σχετικό πίνακα? Ποια προγράμμτα χρησιμοποίησες για bench?Λίγο μπακαλίστικο δεν είναι? Έλα μου ντε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 1, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 Επίσης ούτε h/w αναφέρεις. Γενικά το post σου δεν πείθει Το κακό είναι ότι μερικοί, ακόμα και έτσι όπως είναι, θα το πάρουν ως κανόνα. Καλό είναι αν θες να δείξεις κάτι να το κάνεις ολοκληρωμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιανουάριος 1, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 Δεν εννοεί σπασμένο/αυθεντικό λειτουργικό, αλλά σπασμένα/αυθεντικά τα υπόλοιπα.Προφανώς η μέτρηση έγινε με το "μάτι". Και δεν έχει βέβαια και αξία, διότι να συγκρίνεις το photoshop που είναι σαφώς πιο βαρύ με το gimp, απλά δεν έχει νόημα.Βαρύ ή όχι, ένα πρόγραμμα κρίνεται από τον χρήστη του για το πόσο τον διευκολύνει να κάνει την δουλειά του. Εγώ ξέρω το photoshop και όχι το gimp. Άρα δεν με ενδιαφέρει να έχω βαρύτερο σύστημα. Δεν έχει καμία σημασία. Εϊπαμε φτάνει το κυνήγι του "overclock" σε όλα. Θεραπεύτηκα. :big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 1, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 TA ΣΠΑΣΜΕΝΑWindows Vista Ultimate x64Office 2007Nero 9Photoshop CS4Καταλαβαίνω κάτι λάθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιανουάριος 1, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 Μπορεί να τρέχουν πιο γρήγορα, αλλά τα συγκεκριμένα open source είναι πολύ κατώτερα. Συγκρίνεται το Photoshop με το Gimp; Ή το Nero 9 με το ImgBurn; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Ιανουάριος 1, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 το nero και το τελευταίο photoshop βάζουν κάμποσα services που κάνουν το σύστημα αργόπλέον δεν εγκαθιστώ καθόλου το nero αλλά το InfraRecorderγια το photoshop διαλέγω στην εγκατάσταση μόνο το core πρόγραμμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Ιανουάριος 2, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 Δεν παίζουν αυτά τα αποτελέσματα. Το μόνο που στέκει είναι ότι τα freeware είναι πιο γρήγορα, κάτι που όλοι ξέρουμε. Αλλά και σαφώς πιο φτωχά σαν εφαρμογές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArisG88 Ιανουάριος 2, 2009 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 Δεν παίζουν αυτά τα αποτελέσματα. Το μόνο που στέκει είναι ότι τα freeware είναι πιο γρήγορα, κάτι που όλοι ξέρουμε. Αλλά και σαφώς πιο φτωχά σαν εφαρμογές.Συμφωνω απολυτα.Επισης δεν μας ειπες κατι σημαντικο, τι hardware εχεις χρησιμοποιησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noone85 Ιανουάριος 3, 2009 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2009 Εντάξει το photoshop, το nero ας μην το θεοποιήσουμε κιόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιανουάριος 3, 2009 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2009 το nero οκ αλλά βρες μου ένα freeware που μπορεί να κάνει ό,τι και το photoshop βάζω στοίχημα οτι δεν θα βρεις όσο για τα windows δεν μπορώ να το πιστέψω οτι τα αυθεντικά με τα σπασμένα έχουν διαφορά στην ταχύτητα έχω δοκιμάσει την ίδια έκδοση XP με το κλειδί τους και με crack και διαφορά δεν είδα ούτε με το μάτι ούτε σε benchmark το ίδιο και με τα vista στην τελική το σπάσιμο σε ένα δύο αρχεία γίνετε που δεν είναι τίποτα κρίσιμο για την ταχύτητα ούτε κάποιο service Link to comment Share on other sites More sharing options...
noone85 Ιανουάριος 4, 2009 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 το nero οκ αλλά βρες μου ένα freeware που μπορεί να κάνει ό,τι και το photoshop βάζω στοίχημα οτι δεν θα βρεις όσο για τα windows δεν μπορώ να το πιστέψω οτι τα αυθεντικά με τα σπασμένα έχουν διαφορά στην ταχύτητα έχω δοκιμάσει την ίδια έκδοση XP με το κλειδί τους και με crack και διαφορά δεν είδα ούτε με το μάτι ούτε σε benchmark το ίδιο και με τα vista στην τελική το σπάσιμο σε ένα δύο αρχεία γίνετε που δεν είναι τίποτα κρίσιμο για την ταχύτητα ούτε κάποιο service Προσωπικά δεν ξέρω να χρησιμοποιήσω σε βάθος το photoshop για να σου πω τι παραπάνω έχει από το gimp. Το gimp πάντως με υπερκαλύπτει. Και είναι εις γνώση μου το γεγονός ότι για γραφίστες το photoshop είναι πολύ καλύτερο. Αλλά το θέμα είναι, πόσοι χρήστες το χρησιμοποιούν σε βάθος; Και δεν μιλάω για ειδική κατηγορία και επαγγελματίες. Όσον αφορά το σπασμένο vs original, δεν υπάρχει καμία διαφορά τουλάχιστον όσον αφορά τα λειτουργικά που έχουν βγει ως τώρα. Φυσικά υπάρχει η εξαίρεση αν πας και εγκαταστήσεις στο σπασμένο ενημερώσεις όπως windows genuine advantage notification και λοιπά παρόμοια. Τέλος, όσον αφορά τα γνήσια windows που δίνουν διάφοροι κατασκευαστές-συναρμολογητές PC και Laptop, μια σύγκριση μεταξύ εκείνων των γνήσιων vs πειρατικών, το σκορ θα ήταν 0-1. Κι αυτό γιατί μερικοί κατασκευαστές-συναρμολογητές γεμίζουν τα λειτουργικά με διάφορες βλακείες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Ιανουάριος 4, 2009 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2009 και τι εννοεί σπασμένο ? δηλαδή, τροποποιημένο με το vlite ή σπασμένο προς το κλειδί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Ιανουάριος 5, 2009 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 Πολυ μπακαλοτεστ.Αν εγκαθιστας καθε αχρηστη υπηρεσια που ερχεται μαζι με το προγραμμα τι περιμενες;Ασοβαρο το θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 5, 2009 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2009 για αυτο και εγω χρησιμοποιω Google Chrome για browser,ZoneAlarm για antivirus,το Gimp αντι του PhotoShop...freeware ολα και δεν μασαμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.