ProPitsiriko$ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2008 Σαν Περιφανος κατοχος μιας οθονης Dell S2409w ειχα την ιδεα να σας την παρουσιασω...και να εκδηλώσω κάποιες εντυπώσεις.... Αρχικα...Η Οθονη αγοραστηκε απο το you.gr με τιμη τα 280 ευρω...(τωρα εχει 299) Μερικα χαρακτηριστικα της οθονης.... Τυπος Panel TN Γωνία Θέασης 170/160 Χρόνος Απόκρισης 5MS Αντίθεση 1000:1 (typical) Φωτεινότητα 300 cd/m² Απεικόνιση 16:9 Συνδέσεις D-Sub / DVI / HDMI Μέγιστη Ανάλυση 1920x1080 Περναμε στις φωτογραφιες...(Ειναι κακης ποιοτητας...δυστυχώς..ειναι απο κινητό) Η συσκευασια.... Ανοιγμενη η συσκευασια της.... Αντικρίζουμε την βαση στήριξης, το DVI cable,το καλωδιο τροφοδοσιας,το καλωδιο D-sub , το βιβλιο οδηγιών και το CD με τους drivers Μερικες φωτογραφιες της Οθονης.... Διπλα διπλα με την ''Παλια'' 17αρα μου...:giveup: Μετα απο τις συνδεσεις και μερικες ρυθμίσουλες παμε να την δουμε εν δραση.... Αρχικα η Αποψη μου ειναι οτι εχει πολυ καλα χρωμματα...και ειναι ξεκουραστη...Και ας ειναι τεραστια... Και με τις γωνιες θεασης τα παει περίφημα Οι αποψεις μου... Για τα λευτα της ειναι τρομερη...και ισως και καλυτερη απο πολλες αλλες 24αρες με TN panel που εχουν αρκετα ευρωπουλα παραπανω... φυσικα ειναι High Recomended :dance3: Χρονια πολλα σε ολους... :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kataraman Δεκέμβριος 31, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Οθοναρα φιλε να την χαιρεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Δεκέμβριος 31, 2008 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Μεγεια Ντινο!!Πανεμορφη η dell σου!! Αντε και καλα καψιματα !! :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Ιανουάριος 1, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 Μεγεια! Να την χαίρεσαι! Tα σπάει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 1, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 Θα έλεγα ότι είναι από τις πιο φτηνές γιατί είναι και από τις πιο άσχημες Αν βέβαια σε επιδόσεις είναι οκ, η ομορφιά δεν παίζει κανένα ρόλο. Καλοδούλευτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Ιανουάριος 1, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 Η τιμή νομίζω είναι χαμηλή λόγω tn panel αλλά και ανάλυσης (1920χ1080 κι όχι 1920χ1200). Πέραν αυτών είναι μια τίμια κι αξιοπρεπέστατη λύση!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιανουάριος 1, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 Και οι κάποιες EIZO από ότι θυμάμαι είχαν πανασχημο design, αλλά ποτέ δεν σταμάτσηαν να είνα ακριβές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 1, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 Γι αυτό δεν αγοράζουμε EIZO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Ιανουάριος 1, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 Aυτος εδω ο τυποςhttp://www.raoulpop.com/2008/hardware-review-dell-s2409w-flat-panel-display/αναφερει προβληματακια στη συνδεση με μακ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 1, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 Γιατι εχεις mac? Με γιες Πιτσιρικο, καλοδούλευτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Ιανουάριος 1, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 μέγια αγόρι μου άντε και με γυαλάκια μετά από εδώ (μιλάγαμε εκείνη την ώρα msn από ότι είδα στη οθόνη σου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtheofilis Ιανουάριος 1, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 Καλορίζικη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Ιανουάριος 17, 2009 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2009 ProPitsiriko$ μεγειά και από εμένα... Γιατί δεν έβγαλες όλες τις γωνίες θέασης? Ειδικά η κάτω γωνία θεωρώ ότι είναι τρομερή έλληψη. Για tn panel την θεωρείς καλή οθόνη? Θα μας πεις 2 λογάκια τώρα που σου έφυγε η "wide-screen" έξαψη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιανουάριος 17, 2009 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2009 ProPitsiriko$ μεγειά και από εμένα...Γιατί δεν έβγαλες όλες τις γωνίες θέασης? Ειδικά η κάτω γωνία θεωρώ ότι είναι τρομερή έλληψη. Για tn panel την θεωρείς καλή οθόνη? Θα μας πεις 2 λογάκια τώρα που σου έφυγε η "wide-screen" έξαψη? Πολυ ευχαριστως να ανεβασω απο ολες τις γωνιες θεασης καποιες photo... Για το θεμα του ΤΝ panel τωρα...Χμμ δεν εχω δει οθονη με S-PVA panel..και συγκρινω αναλογα με αυτες που εχω δει λιγο στο πλαισιο και σε φιλους... Ειναι τρομερη με βαση τα δικα μου συγκριτικά... Βεβαια την ειδε και ο Jason..και πωρώθηκε Πράγματι ειναι τρομερη εμπειρια να παιζεις σε wide...ειτε ειναι παιχνιδια ειτε ειναι εργα :giveup: Δεν θελω να βλεπω πλεον ταινιες στην 32αρα καθοδικου σωληνα που εχουμε στο σαλονι με home cinema αλλα να καθομαι στο pc να τις βλεπω..:baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Ιανουάριος 17, 2009 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2009 Nαι εντάξει δεν μπορώ να πω παρα πολλά το μονο που λέω είναι ότι σκέφτομαι να πάρω την ίδια γιατί είναι τρομερή και σε μέγεθος και σε ποιότητα και σε σχεδιασμό και πολύ λεπτή ... (φτάνει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainHog1416003187 Ιανουάριος 17, 2009 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2009 αυτο το 1920x1080 το υποστηριζουν τα παιχνιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιανουάριος 18, 2009 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2009 αυτο το 1920x1080 το υποστηριζουν τα παιχνιδια? Ναι αμε...Γιατι εχεις ακουσει πουθενα να υπαρχει προβλημα σε καμια οθονη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainHog1416003187 Ιανουάριος 18, 2009 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2009 sorry δεν το διατυπωσα σωστα, εννοω εαν υπαρχει αυτη ηεπιλογη στα παιχνιδια και το παιζει στην "σωστη" αναλυση, γιατι δεν ειναι 16/10 ως συνηθος αλλα 16/9. δεν εχει νακανει με την οθονη αλλα με τα παιχνιδια...anyway εαν μεταβω απο s-pva 20αρα σε αυτην λετενα το μετανιωσω? γενικα οσες εχω δει με tn panelδεν μου γεμιζουν και τοσο πολυ το ματι..για τα λεφτα της ειναι δελεαστικη προτασημεγεια σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιανουάριος 18, 2009 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2009 από input lag τι λεει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DivEorDiE Φεβρουάριος 11, 2009 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 μεγειά τιν οθώνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.