spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2008 Εχω το συστημα της υπογραφης και εδω και 2-3 μερες μου κανει κατι νερα.. Η ιστορια ειναι η εξης. Εχω δυο setup, ενα καθημερινο και ενα αλλο για benches κτλ. To καθημερινο ειναι σε στοκ παντα και ειναι οτι βλεπετε στην υπογραγη. Για το αλλο εχω διαφορετικο δισκο (με λειτουργικο drivers κτλ - ολοι οι αλλοι δισκοι αφαιρουνται), γινεται o/c και τωρα τελευταια μπαινοβγαινουν πολλες καρτες. Ρευμα δεν εχω δωσει πανω απο 1.45 και θερμοκρασιες το max να εχω πιασει 68-70 μια δυο φορες. Το προβλημα αρχισε οταν μερικες φορες αλλαζοντας καρτα τη δευτερη φορα που θα εκανα restart μου εβγαζε μηνυμα οτι αλλαξε η cpu και να μπω στο bios κτλ (σε στοκ αυτα). Xθες τις περισσοτερες φορες οταν εκανα restart το pc εκλεινε και ανοιγε (οπως οταν γινονται αλλαγες στο bios) και μετα ολα ok. Σημερα ομως οταν το ανοιξα στο καθημερινο setup ανοιγει, κλεινει, φορτωνει τα defaults απο bios και συνεχιζει. Ασταθειες κτλ δεν εχω παρατηρησει, ουτε στο καθημερινο ουτε στα benches ο/ced.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kataraman Δεκέμβριος 31, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Δοκιμασες να κανεις Bios Update μηπως λυσεις τα προβληματα με τα default τον Bios... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Δεκέμβριος 31, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Το τελευταιο εχω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 7, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 degrade? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.