emm_stra Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2008 χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους,εχω το εξης προβλημα με μια εφαρμογη που εχω εγκαταστησει στον Η/Υ μου και συγκεκριμενα το easy tuner 6 της gigabyte.Υπαρχει μια εφαρμογη της η οποια φορτωνεται αυτοματα με τα windows (την βρηκα απο msconfig) και καθε φορα με ρωταει μαλλον το uac ειναι αν επιθυμω την εκτελεση της. Θα ηθελα να μαθω πως μπορω να το κανω αυτοματα χωρις καθε φορα να ερωταμε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArisG88 Ιανουάριος 2, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 Να κλεισεις το uac; Η το χρειαζεσαι απαραιτητα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duncan1 Ιανουάριος 2, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 Για να κλείσεις το σπαστικό UAC:Windows key+R -->γρ'αφεις msconfig->tools-> τσκάρεις το disable UAC και πατάς launch.Restart και είσαι έτοιμος.Μπορείς επίσης να ''πείς'' στο Easy Tune να μην ανοίγει κατα την εκκίνηση των Vista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emm_stra Ιανουάριος 3, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2009 δεν θελω να το κλεισω.. δεν υπαρχει αλλος τροπος?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.