pliktras Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2008 Γειά σας παιδιά!! Αγόρασα το GTA IV αυθεντικό (κυρίως για να το παίξω online), αλλά εχω πρόβλημα με το Games for windows live... Όποτε πάω να κάνω log in με τα στοιχεία μου μου βγάζει << Sign in Error There is a problem with your account that you need to resolve before signing in. Code: 80154071 >> Έψαξα όσο μπορούσα στο google,βρήκα κάποια πράματα , τα έκανα (πχ προσθήκη στις εξαιρέσεις του firewall το games for windows live) αλλα δεν έγινε τίποτα, και μιας και τα αγγλικά μου δεν είναι πολύ καλά δεν μπόρεσα να καταλάβω τίποτα άλλο... Τι πρέπει να κάνω ρε παιδιά?? Έδωσα 40Ευρώ για να το παίξω online και δεν μπορώ...έλεος...:wall::cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kataraman Δεκέμβριος 31, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Προφανος εχεις κατεβασει την τελευτεα εκδοση του Windows Live games ε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pliktras Δεκέμβριος 31, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Προφανος εχεις κατεβασει την τελευτεα εκδοση του Windows Live games ε??? Φυσικά! Δείτε τι βρήκα...δυστιχώς δεν μπορώ να καταλάβω ουτε το 40% απο αυτά που γράφουν... http://forums.gamesforwindows.com/t/565.aspx?PageIndex=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kataraman Δεκέμβριος 31, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Διαβασα ολο το ποστ δεν εχει καμια βοηθια ουσιαστικη γιατι πολλες χωρες ακομα λεει δεν υποστηριζοντε απο το Windows Live Games οποτε υπαρχει προβλημα προς το παρον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pliktras Δεκέμβριος 31, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Πω καλά...πλάκα μας κάνουν...και τι το έφεραν στην χώρα μας αμα δεν υποστηρίζεται?? Τους μακάκες...:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 31, 2008 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Στο thread για το gta iv στο φορουμ κάποια παιδια λένε οτι δεν μπορείς να παίξεις multi στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pliktras Δεκέμβριος 31, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Ένας φίλος μου λέει οτι το παίζει online. Έχει βάλει άλλη χώρα που να υπσοτηρίζεται (στην περίπτωσή του Κύπρο) και παίζει...αλλά λέει οτι δεν του βγάζει αυτό το σφάλμα το game for widnows live...κάνει log in κανονικά λέει...:hm::hm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpu96 Αύγουστος 26, 2010 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 paidia exw ena problima me to resident evil 5 to plirosa 30 euroulakia mono k mono gia online dn exw problima me sing in ala m lei oti this windowslive id not suppored cause of the region pws alazeis tn xwra gia na ginete supported ? pls boithiste me Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpapad Αύγουστος 26, 2010 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 Δείτε τι βρήκα...δυστιχώς δεν μπορώ να καταλάβω ουτε το 40% απο αυτά που γράφουν... http://forums.gamesforwindows.com/t/565.aspx?PageIndex=1 Το πιο πιθανό είναι διότι η Ελλάδα δεν είναι στις υποστηριζόμενες χώρες από το live. Εγώ προσωπικά όταν είχα γραφτεί είχα βάλει United Kigndom (δεν είχε greece στη λίστα) και ουδέποτε είχα πρόβλημα με το live. paidia exw ena problima me to resident evil 5 to plirosa 30 euroulakia mono k mono gia online dn exw problima me sing in ala m lei oti this windowslive id not suppored cause of the region pws alazeis tn xwra gia na ginete supported ? pls boithiste me Είσαι με greeklish και offtopic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpu96 Αύγουστος 26, 2010 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 Το πιο πιθανό είναι διότι η Ελλάδα δεν είναι στις υποστηριζόμενες χώρες από το live. Εγώ προσωπικά όταν είχα γραφτεί είχα βάλει United Kigndom (δεν είχε greece στη λίστα) και ουδέποτε είχα πρόβλημα με το live.Είσαι με greeklish και offtopic...diorthonete afto to provlima exei na kanei thema me t msn p prepei na alakseis xwra k na baleis mia kseni? gt ekana alo msn me inomenes politeies ta ekana ola ok k otan m lei na paw na balw gamertag lei pali xwra perioxi elada eno bazw to msn me ts inomenes politeies thelw akribes odigies gt t na kanw dn thelw na pan xamena ta 30 euro :9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpu96 Αύγουστος 27, 2010 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 Σας παρακαλω πειτε μου τ να κανω πως να διορθοσω το προβλιμα που να παω και να αλακσω χωρα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 27, 2010 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 Τον Οκτώβριο έρχεται το xbox live και στην Ελλαδα.Αμα σας παίρνει περιμένετε για να φτιάξετε απροβλημάτιστα account Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 27, 2010 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 προχθες παντως που θυμηθηκα κι εγω να παιξω λιγο GTA IV μετα απο μηνες βλαστημησα πραγματικατο παιχνιδι ηταν εγκατεστημενο ηδη , με σεταρισμενο το GFWLπαρ'ολαυτα μεχρι να περασει τα διαφορα updates, καταργηση του social club, επανεκκινηση κτλπερασε ενα μισαωρο στο νερο κι εγω ακομα παλευα με logins, accounts και αλλες τετοιες παπαριες...το εχουν παρακανει μου φαινεται.Να πω οτι το εχω πειρατικο, ναι να κατσω να ασχοληθω και μιση και μια ωρααλλα με γνησιο παιχνιδι και να καθομαι να παλευω ετσι δεν το δεχομαιετσι οπως το πανε σε λιγο μαζι μ τα Games θα μας δινουν και φορητο key generator σαν τις τραπεζεςνα βγαζουμε login code on demand για καθε session Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpu96 Αύγουστος 27, 2010 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 Τον Οκτώβριο έρχεται το xbox live και στην Ελλαδα.Αμα σας παίρνει περιμένετε για να φτιάξετε απροβλημάτιστα account διλαδη τον οκτοβριο θα μπορουμε να παιζουμε κανονικα κ εδς στην ελλαδα τα παιχνιδια π εχουν games for windowslive? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Αύγουστος 27, 2010 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 προχθες παντως που θυμηθηκα κι εγω να παιξω λιγο GTA IV μετα απο μηνες βλαστημησα πραγματικα το παιχνιδι ηταν εγκατεστημενο ηδη , με σεταρισμενο το GFWL παρ'ολαυτα μεχρι να περασει τα διαφορα updates, καταργηση του social club, επανεκκινηση κτλ περασε ενα μισαωρο στο νερο κι εγω ακομα παλευα με logins, accounts και αλλες τετοιες παπαριες... το εχουν παρακανει μου φαινεται. Να πω οτι το εχω πειρατικο, ναι να κατσω να ασχοληθω και μιση και μια ωρα αλλα με γνησιο παιχνιδι και να καθομαι να παλευω ετσι δεν το δεχομαι ετσι οπως το πανε σε λιγο μαζι μ τα Games θα μας δινουν και φορητο key generator σαν τις τραπεζες να βγαζουμε login code on demand για καθε session Να υποθέσω ότι δεν το έχεις στο Steam έτσι; Εγώ που το έχω εκεί δεν κατάλαβα πολλά, μόνο το χρόνο να κατέβει το update. Συμφωνώ όμως ότι τα βήματα για το install του έτσι κι αλλιώς είναι πολλά, ειδικά στην retail έκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpapad Αύγουστος 27, 2010 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 Σας παρακαλω πειτε μου τ να κανω πως να διορθοσω το προβλιμα που να παω και να αλακσω χωρα ?Δεν πιστεύω ότι γίνεται να αλλάξεις χώρα. Πρέπει να μιλήσεις με τη Microsoft για αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 13, 2010 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2010 steam έκδοση εδώ. δεν με ταλαιπώρησε καθόλου ..... τι να πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.