Jerry007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2008 Παιδιά σήμερα το πρωί άλλαζα κάτι ρυθμίσεις στο bios στο σύστημα της υπογραφής.Μόλις τις αποθήκευσα και βγήκα απο τα bios πήρα το μήνυμα NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+delete to restartBootαρα απο το cd των Vista(Ultimate 32bit) αλλα δεν μου βγάζει καμία επιλογή και απλά με πάει για εγκατάσταση καινούργιο λειτουργικού.Ποιός μπορεί να με βοηθήσει?:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 31, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Αυτό γίνεται αν χαλάσει το MBR νομίζω.Μήπως πείραξες την σειρά bootαρισματος των δίσκων (χάλασες το raid στην περίπτωση σου) και πάει να βρει το MBR σε άλλο σκληρό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Δεκέμβριος 31, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Απο ρυθμίσεις για ίσκους δεν ακούμπισα τίποτα,άλλαξα κάτι ρυθμίσεις για να κάνω το oc πιο stable.Βρήκα τα recovery tools στο cd αλλα ώς τώρα κανένα αποτέλεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Δεκέμβριος 31, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 μα δεν έκανες και τίποτα με το cd των Vista(Ultimate 32bit), στο ίδιο παράθυρο που σε λεει για εγκατάσταση καινούργιο λειτουργικού,έχει παραληλα κονσόλα αποκατάστασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Δεκέμβριος 31, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Την βρήκα την console αλλα δεν ξέρω τι να γράψω,googlάρω ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Δεκέμβριος 31, 2008 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 έχει μια επιλογή για αποκατάσταση αυτόματη, για την εκινηση δηλ.θα έχεις βάλει και τα xp σε αλλον δισκο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Δεκέμβριος 31, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Την δοκίμασα αυτη την επιλογή και δεν έγινε τίποτα,λέει οτι τα προβλήματα διορθώθηκαν αλλα πάλι τα ίδια :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Δεκέμβριος 31, 2008 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 δοκίμασε να αφήσεις μονάχα τον έναν δίσκο του λειτουργικού,έχεις βάλει και xp μηπως?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duncan1 Δεκέμβριος 31, 2008 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Λοιπόν,στο command prompt πατα τις εξεις εντολές: bootrec.exe (enter) bootrec.exe /fixmbr (enter) και κάνεις επανεκκίνηση.Αμα bootaroun τα Vista έχει καλώς,αν όχι γράφεις: bootrec.exe (enter) bootrec.exe /fixboot (enter) και κάνεις επαννεκίνηση http://support.microsoft.com/kb/927392 Πες μας αν δούλεψε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Δεκέμβριος 31, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Συγνώμη που άργησα,έκανα αυτο με τον μόνο έναν δίσκο. Έχω 3 δίσκους,το raid έναν 80άρη SATA Και 320GB IDE. Πιστεύω οτι ο IDE μου έκανε την δουλειά,θα το επιβεβαιώσω σε λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Δεκέμβριος 31, 2008 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 έχεις παραληλα και xp !! που τα εγκατεστησες μετά από τα vista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Δεκέμβριος 31, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Όχι τα Vista ήταν καθαρή εγκατάσταση σε καινούργιο υπολογιστή Link to comment Share on other sites More sharing options...
armored Ιανουάριος 6, 2009 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 τι έγινε τελικά;:thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιανουάριος 6, 2009 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Άλλαξα το boot priority και έβαλα τον IDE τελευταίο και τώρα όλα τζιτζι Btw τα Vista x64 ζαμάνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.