venom7 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2008 Καλησπέρα σε όλους!Θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι που μου συνέβει και με έβγαλε έξω από τα ρούχα μου!Γιορτινές μέρες που είναι είπα και εγώ να κάνω κάποια δώρα από δω και από κει...ε λοιπόν, αγόρασα ένα προιόν από ένα μεγάλο και πολύ γνωστό κατάστημα(δεν λέω όνομα γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται αν είναι όμως δεν έχω πρόβλημα να πω).Πληρωσα με μετρητά.Δίνω το δώρο αλλά ήταν ελλατοματικό(που να το φανταστώ και εγώ ότι δε θα δούλευε στην σφραγισμένη συσκευασία που ήταν!)Μου το λέει το πρόσωπο αυτό αλλά κάρτα αλλαγής δεν είχαν βάλει και την απόδειξη την είχα πετάξει γιατί φαντάστηκα ότι μου ήταν περιτή!Και σας ρωτώ, τι μπορώ να κάνω για αυτό και να μην πάνε τα χρήματα υπέρ πίστεως και πατρίδος?(αφού χωρίς απόδειξη δεν κάνουν τίποτα!)Σας ευχαριστώ εκ των προτέρο!
perp Δεκέμβριος 30, 2008 #2 Δεκέμβριος 30, 2008 Να υποθέσω οτι να βρείς την πεταμένη απόδειξη δεν γίνεται ε? Εννοώντας να ψάξεις κυριολεκτικά στα σκουπίδια...(το έχω κάνει εγώ στο παρελθόν ) Πάντως αν μιλάμε για τυποποιημένη (πως να την πω) απόδειξη απο αυτές που αναγράφουν την πλήρη περιγραφή του προιόντος βάσει barcode πιστεύω οτι μπορείς να βγάλεις άκρη, αν υπάρχει βέβαια και η συσκευασία του προιόντος. Θα πρέπει βέβαια να θυμάσαι μέρα και ώρα και ότι άλλο στοιχείο μπορεί να φανεί χρήσιμο.
o polonos Δεκέμβριος 30, 2008 #3 Δεκέμβριος 30, 2008 Για τι προιον και ποιο καταστημα μιλας ? ΝΟΜΙΖΩ οτι με barcode η s/n μπορουν να βρουν ποτε αγοραστηκε
greekfragma Δεκέμβριος 30, 2008 #4 Δεκέμβριος 30, 2008 εάν η απόδειξη ήταν ονομαστική με την ταυτότητά σου πας στο ταμείο και ζητάς επανεκτύπωση απόδειξης καθώς καταχωρείται η αγορά στην καρτέλα σου.εάν ήταν απλή πελάτη λιανικής πας όσο πιο σύντομα γίνεται και ζητάς το ίδιο δίνοντας πειστήρια στοιχεία για την σγορά.ποιος πωλητής και ταμείο σε εξυπηρέτησε.....ημερομηνία και ώρα απόδειξης.
LevelOne Δεκέμβριος 30, 2008 #5 Δεκέμβριος 30, 2008 Για να λές οτι το κατάστημα ειναι μεγάλο και γνωστό ειναι πολύ πιθανό να διατηρεί και καρτέλες πελατών. That's right. Ονομαστικές. Αν το έχεις αγοράσει έτσι (ονομαστικά), τοτε δεν θα είναι κόπος να σου επανεκτυπώσουν μια απόδειξη και κάνεις την δουλειά σου. Αν παλι δεν ειχες αγοράσει ονομαστικά τα πράγματα και θυμάσαι ακριβώς ημερομηνία και στο περίπου ώρα, πάλι χονδρικά μπορείς να κάνεις δουλειά πιάνοντας τον υπέυθυνο του καταστήματος και με ύφος μυξοπαρθένας να τον παρακαλέσεις να σε εξυπηρετήσει. Αν δεν βγάλεις άκρη και με τα δυο παραπάνω, τοτε αγόρασε ενα καινούριο πραμα απο αυτο που πήρε και ηταν χαλασμένο, επέστρεψε το παλιο με την καινούρια απόδειξη (δεν είναι απάτη μιας και α) το εχεις αγοράσει όντως απο το κατάστημα και β) δεν το κατέστρεψες εσκεμμένα) και επεδίωξε να σου κοπεί πιστωτικό ωστε να πάρεις κάτι αλλο που πιθανόν να χρειάζεσαι απο το συγκεκριμένο κατάστημα.Αν τωρα δεν γίνεται ούτε αυτό, δεν θα χαλάσεις την καρδιά σου χρονιάρες μέρες. Να εισαι καλά και υπάρχουν και χειρότερα™
venom7 Δεκέμβριος 30, 2008 Author #6 Δεκέμβριος 30, 2008 Παιδιά η απόδειξη είναι ταμιακή από πληρωμή με μετρητά από κοτσόβολο.Τους είπα ημέρα και ώρα και μου λένε και καλά χωρίς απόδειξη δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και πως ψάξανε και δεν βρήκαν αγορά την ημέρα που τους είπα με μετρητά και από το ταμείο που τους είπα και μετά τους λέω να κοιτάξουν από κάποιο άλλο ταμείο μήπως είναι και μου κάνουν "δεν είμαι υποχρεωμμένος να ψάξω όλα τα ταμεία"!!!Τι να πω?Του κάνω "σας προτείμησα για την αγορά και τώρα που χρειάζομαι την βοήθεια σας λέτε διάφορα και δεν γίνεται " και μετά από λίγο μου λέει ότι σε κανένα ταμείο δεν έχει γίνει αυτή η αγορά ενώ πριν λίγο μου είπε ότι δεν είναι υποχρεωμμένος να τα ψάξει όλα και δεν τα έψαξε και μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα και έφυγε!!! Άλλα την μία και άλλα την άλλη ενώ του είπα ημέρα και ώρα!
greekfragma Δεκέμβριος 30, 2008 #7 Δεκέμβριος 30, 2008 να ξαναπάς με κάποιον που κατέχει από θέματα δικαιωμάτων καταναλωτή να του αραδιάσει μερικές λεξούλες όπως ΙΝΚΑ και ΕΚΠΟΙΖΩ και να δεις για ποτε θα εμφανιστει η απόδειξή σου.να φροντίσεις να έχει και κόσμο όταν ξαναπάς για να του κάνεις φασαρία μπροστά σε όλους.
venom7 Δεκέμβριος 30, 2008 Author #8 Δεκέμβριος 30, 2008 να ξαναπάς με κάποιον που κατέχει από θέματα δικαιωμάτων καταναλωτή να του αραδιάσει μερικές λεξούλες όπως ΙΝΚΑ και ΕΚΠΟΙΖΩ και να δεις για ποτε θα εμφανιστει η απόδειξή σου.να φροντίσεις να έχει και κόσμο όταν ξαναπάς για να του κάνεις φασαρία μπροστά σε όλους.Εγώ δεν ξέρω από αυτά!Με ποιον να πάω και που να τον βρω όμως???
Tsakonas Δεκέμβριος 31, 2008 #12 Δεκέμβριος 31, 2008 (δεν είναι απάτη μιας και α) το εχεις αγοράσει όντως απο το κατάστημαοντως δεν ειναι απατη αλλα για αλλο λογο (δεν επιδιωκει παρανομο περιουσιακο οφελος) (σορρυ αλλα αμα δεν κανω τον σμαρταςς μια μερα θα παθω κολουμπρα)
jax7480 Δεκέμβριος 31, 2008 #13 Δεκέμβριος 31, 2008 Excuse με αλλα το προϊον που αγορασες τι ακριβως ειναι?Απο την στιγμη που ο Κωτσοβολος δεν σε καλυπτει, σε καλυπτει η εταιρια που ΠΑΡΑΓΕΙ το προϊον.Εκεινοι σιγουρα θα εχουν την καταχωρηση με το S/N οποτε θα δουν ποτε παραχθηκε και μεχρι ποτε ισχυει η εγγυηση του.
venom7 Δεκέμβριος 31, 2008 Author #14 Δεκέμβριος 31, 2008 Λοιπόν παιδιά, έσπασε ο διάολος το ποδάρι του μάλλον και βρήκα την απόδειξη!!!Το "αστείο " του θέματος όμως είναι ότι το προιόν είχε αγορατεί την ημέρα και ώρα που του είχα πει του υπεύθυνου και μου είχε πει ότι δεν είχε βρει να έχει γίνει αγορα εκείνη την ημέρα στις ώρες που του είπα!Τι έχετε να πείτε για αυτό?
greekfragma Δεκέμβριος 31, 2008 #15 Δεκέμβριος 31, 2008 πας και του τρίβεις στη μούρη την απόδειξη με κυκλωμένες την ώρα και μέρα της αγοράς....και απαιτείς τα αυτονόητα....εννοείται εν μέσω φασαρίας και ενώ έχει μπόλικο κόσμο μέσα για παραδειγματισμό.
thanassis Δεκέμβριος 31, 2008 #17 Δεκέμβριος 31, 2008 μην τα κυκλώσεις γιατί θα σου πει ότι αλλοίωσες την απόδειξη :tw:
venom7 Ιανουάριος 6, 2009 Author #18 Ιανουάριος 6, 2009 μην τα κυκλώσεις γιατί θα σου πει ότι αλλοίωσες την απόδειξη :tw: !!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.