pontium Δεκέμβριος 31, 2008 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Έχω connx 4mb.Είμαι πολύ υπομονετικός οπότε δεν με πειράζουν τα σκαμπανευάσματα Καθαρά απο περιέργια και μόνο: Adsl.gr speed test: score 3560kbbs Out.gr speed test: Ε,δεν περίμενα ποτέ κάτι τέτοιο ούτε για πλάκα,έλιωσα! speedtest.net Το τελευταίο με το up δεν μου άρεσε και πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Δεκέμβριος 31, 2008 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Πέστε μου ρε παίδες γιατί θα με τρελάνουν αυτοί στον ΟΤΕ, όταν έχω σύνδεση 1024 πόσο νταουνλόουντ και πόσο απλόουντ θα πρέπει να έχω?Τώρα έχω νταουν 165, και απ 7 είναι σωστό? αυτοί μου λένε ναι είναι σωστό. Μέχρι χθές είχα 850 νταουν και απ 105, αυτό είναι λάθος? Σύνδεση 1024? Δηλαδή 1024Kbit/sec? Αυτό μεταφράζεται σε μέγιστη ταχύτητα 1024/8=128Kbyte/sec. Μήπως στον ΟΤΕ νόμιζαν ότι μιλάς για kbyte/sec και γι αυτό σου είπαν ότι είσαι ΟΚ. Αλλά εσύ έχεις σοβαρό πρόβλημα. Βάλε το στις βλάβες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Δεκέμβριος 31, 2008 Author #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Σύνδεση 1024?Δηλαδή 1024Kbit/sec? Αυτό μεταφράζεται σε μέγιστη ταχύτητα 1024/8=128Kbyte/sec. Μήπως στον ΟΤΕ νόμιζαν ότι μιλάς για kbyte/sec και γι αυτό σου είπαν ότι είσαι ΟΚ. Αλλά εσύ έχεις σοβαρό πρόβλημα. Βάλε το στις βλάβες. Ναι αυτό μου είπανε, τους έδωσα και τα αποτελέσματα που σας έχω δώσει, και μου είπαν ότι τώρα είσαι εντάξει. Αν είναι δυνατόν μάλλον έπεσα σε (φωστήρα) άλλα του έλεγα και άλλα καταλάβαινε, τελικά το έδωσα στις βλάβες. Σήμερα πάμε καλά για κοιτάτε: Link to comment Share on other sites More sharing options...
apollokk Δεκέμβριος 31, 2008 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 Πάρτε όλοι ένα screenshot απο τα στοιχεία του router και ανεβάστε τα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Ιανουάριος 1, 2009 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 Τι να κάνω ρε παίδες? τι να κάνω τέτοια περίπτωση δεν έχω ξαναδεί και το ρούτερ κανονικά στα 928 και 116 αΠΟ ΤΙ ΒΛΕΠΩ..... η ΓΡΑΜΜΗ ΣΟΥ ΜΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ... Φενεται απο της μεγαλες διαφορες που μας εδειξες...(μια 800,μια 120,250...κλπ).. Λογικα ειναι καλωδιακο το προβλημα αλλα δεν μπορω να πω με σιγουρια αν δεν ξερω ποσο μακρυα ειναι το DSLAM απο σενα και τι αλλο υπαρχει ενδιαμεσα (αν εισαι σε μονοκατοικια,πολυκατοικια κλπ..)αν εχει προβλημα το ρουτερ σου,καποιο βυσμα δεν παταει καλα,υγρασια στο καλωδιο.....και πολλα αλλα που πρεπει να ελεγχθουν πρωτα... Για να μη Συχρονιζει σωστα σε μια 1000αρα συνδεση κατι πολυ σοβαρο ειναι αφου τετοιες συνδεσης για πλακα της κανουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Ιανουάριος 1, 2009 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 Ναι αυτό μου είπανε, τους έδωσα και τα αποτελέσματα που σας έχω δώσει, και μου είπαν ότι τώρα είσαι εντάξει.Αν είναι δυνατόν μάλλον έπεσα σε (φωστήρα) άλλα του έλεγα και άλλα καταλάβαινε, τελικά το έδωσα στις βλάβες. Σήμερα πάμε καλά για κοιτάτε: Κοιτα και στο http://www.adslgr.com/ εχει και εκει τεστ.. http://www.adslgr.com/features/SpeedMeter/ Το ping σου δεν ειναι και πολυ καλο....φαντασου απο σπαρτη εγω εχω 11 με 12ms σε αυτο το τεστ που μας δειχνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Ιανουάριος 1, 2009 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 Το τεστ απο out.gr ειναι μουφα... κοιτα το δικο μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Ιανουάριος 1, 2009 Author #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 Spartiatis σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων σου. Έκανα τέστ και μου βγάζει το ADSLgr Speed Meter Καθαρή ταχύτητα 936 και μικτή 1029 Σε μονοκατοικία είμαι και το DSLAM απέχει από εμένα 300 μέτρα, μάλλον θα πρέπει να είναι η γραμμή γιατί είναι 25 χρόνων. Και μία σημερινή μέτρηση από το speedtest Εάν έχεις και εσύ την ίδια σύνδεση δώσε ένα δικό σου speedtest Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Ιανουάριος 1, 2009 Author #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 Τι λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kataraman Ιανουάριος 1, 2009 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 Τι χαρακτηριστικα εχει η γραμμη σου???Κανε μας ενα paste εδω τις πληροφοριες απο το router σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Ιανουάριος 1, 2009 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 Spartiatis σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων σου.Έκανα τέστ και μου βγάζει το ADSLgr Speed Meter Καθαρή ταχύτητα 936 και μικτή 1029 Σε μονοκατοικία είμαι και το DSLAM απέχει από εμένα 300 μέτρα, μάλλον θα πρέπει να είναι η γραμμή γιατί είναι 25 χρόνων. Και μία σημερινή μέτρηση από το speedtest Εάν έχεις και εσύ την ίδια σύνδεση δώσε ένα δικό σου speedtest Οχι φιλαρακο...εχω 24αρα ... Παντος να ξερεις... Το Upstream πρεπει να συχρονιζει στην.."ονομαστικη" τουλαχιστον ταχυτητα που πληρωνεις ...ειδικα σε 1000αρα...αν οχι εχεις μαλλον πολυ θορυβο η γενικοτερα απωλεια γραμμης. Δειξε μας με ενα screenshot to setup του ρουτερ σου (καλυψε το username αν θελεις) να δουμε μηπος εχεις κανει κανα λαθος σε κανα πρωτοκολο,,κλπ.... Εδω ενα τεστ για το Downstream Attenuation (dB) οπου βαζεις την τιμη που βλεπεις στο status της γραμμης σου μεσα στο ρουτερ και βλεπεις τη ταχητητα θα ΠΡΕΠΕΙ να εχεις βαση αυτου. http://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php Και μια ερωτηση... Εκτος απο χαμηλες ταχυτητες ....διακοπες σου κανει ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Ιανουάριος 1, 2009 Author #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2009 Διακοπές στα 3 χρόνια να έχει κάνει 3-4 της τάξεως των 15λεπτών - 25.Σε λίγο θα σας δείξω και ένα screenshot του ρουτερ μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.