pliktras Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2008 Παιδιά έβαλα την οθόνη κανονικά αλλα είναι πως να το πω...πολύ μπροστά η οθόνη... Προσπάθησα να την σηκώσω αλλα δεν σηκώνετε...Τώρα κοιτάω τον λεμό της βάσης της απο μέσα εχει κατι στρόγγυλα πράματα που σημαίνει οτι μάλλον μπορεί να μετακινηθεί ο λεμός αλλα δεν μπορώ να το κάνω και φοβάμαι μη την σπάσω... Τι να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Δεκέμβριος 30, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 Εννοείς πως έχει κλίση (tilt) προς τα κάτω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pliktras Δεκέμβριος 30, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 ε ναι...και δεν σηκώνετε....δηλαδη αν ειναι να την κρεμάσω στο ταβάνι και να κοιτάω εκει πάνω:rant::rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Δεκέμβριος 30, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 Ρύθμιση ύψους δεν έχει...περιστροφή κάνει ( γύρω από κατακόρυφο άξονα )...Για ρυθμίσεις τέτοιου είδους το manual δυστυχώς δεν λέει τίποτε...To μόνο που διάβασα σε ένα review είναι πως έχει ελαφρά κλίση προς τα πίσω...Για αρχή βεβαιώσου πως έχεις τοποθετήσει σωστά τη βάση...και πως δεν έχει κάποιο πείρο για ασφάλεια....Στη συνέχεια ( και με προσεκτικά ) δοκίμασε να της δώσεις την επιθυμητή κλίση προς τα πίσω βοηθώντας και με τα 2 σου χέρια...κοιτώντας προς την εμπρός πλευρά της οθόνης, το ένα στο κάτω μέρος να τραβά προς το μέρος σου και το άλλο να σπρώχνει το πάνω μέρος προς τα πίσω...Mια LG που έχω σου δίνει την αίσθηση πως θα την σπάσεις με τη δύναμη που βάζεις για να της κάνεις το ίδιο, οπότε δεν αποκλείεται να γίνεται το αντίστοιχο και στη δική σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pliktras Δεκέμβριος 30, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 Ρύθμιση ύψους δεν έχει...περιστροφή κάνει ( γύρω από κατακόρυφο άξονα )...Για ρυθμίσεις τέτοιου είδους το manual δυστυχώς δεν λέει τίποτε... To μόνο που διάβασα σε ένα review είναι πως έχει ελαφρά κλίση προς τα πίσω... Για αρχή βεβαιώσου πως έχεις τοποθετήσει σωστά τη βάση...και πως δεν έχει κάποιο πείρο για ασφάλεια.... Στη συνέχεια ( και με προσεκτικά ) δοκίμασε να της δώσεις την επιθυμητή κλίση προς τα πίσω βοηθώντας και με τα 2 σου χέρια...κοιτώντας προς την εμπρός πλευρά της οθόνης, το ένα στο κάτω μέρος να τραβά προς το μέρος σου και το άλλο να σπρώχνει το πάνω μέρος προς τα πίσω...Mια LG που έχω σου δίνει την αίσθηση πως θα την σπάσεις με τη δύναμη που βάζεις για να της κάνεις το ίδιο, οπότε δεν αποκλείεται να γίνεται το αντίστοιχο και στη δική σου... Έλεος ρε φίλε!!Τι να σου πω σου χρωστάω τεράστια χάρη... Έκανα ακριβώς ότι μου είπε και έγυρε προς τα πίσω μπορώ να την ρυθμίσω... Πωωωωωωωωω:flower::flower::flower: :T::T: Να είσαι καλά ρε φίλε μου:D:D Χίλια ευχαριστώ:jump1::jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Δεκέμβριος 30, 2008 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 Δεν κάνει τίποτε φίλε μου... Κι εγώ στην αρχή φοβήθηκα μην τη σπασω την LG, αλλά είναι σφιχτός ο σύνδεσμος μάλλον για να μένει σταθερή η θέση... Χάρηκα που δούλεψε τελικά και σε σένα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.