pliktras Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2008 Γειά σας παιδιά. Έχω την asus m2n sli deluxe. Σήμερα αγόρασα τον Amd phenom 9750 και τον αντηκατέστησα με τον ahlon x2 που είχα αφου έκανα προηγουμένος το κατάληλο bios update. Επίσης πρόσθεσα αλλο ενα κιτ με ολόιδιες μνήμες με αυτές που είχα και τώρα έχω απο 2gb , 4gb Το πρόβλημα είναι οτι όταν ξεκινάει ο υπολογιστής μπαίνει στο bios και μου βγάζει αυτό το μήνυμα: <<System intruded, chassis opened or tempered before>> Μετά απο ένα πρόχειρο search που έκανα διάβασα οτι αν απενεργοποιήσεις μια λειτουργία απο το bios σταματάει να εμφανίζετε.Το έκανα και αυτή την στιγμή κάνω φορμάτ, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα και αν θα πρέπει να κάνω τίποτα άλλο γιατι με ανησύχησε λιγο αυτό το θέμα....:hmm::cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 30, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αρκετές μητρικές έχουν connector στον οποίο συνδέεται το αντίστοιχο καλώδιο, ΑΝ το κουτί έχει το σχετικό διακοπτάκι.Αν δεν έχεις τίποτε συνδεδεμένο εκεί, η μητρική ίσως θεωρεί ότι το καπάκι του κουτιού είναι ανοικτό γι'αυτό και σου βγάζει αυτό το μήνυμα. Απενεργοποίησέ το και είσαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pliktras Δεκέμβριος 30, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αρκετές μητρικές έχουν connector στον οποίο συνδέεται το αντίστοιχο καλώδιο, ΑΝ το κουτί έχει το σχετικό διακοπτάκι.Αν δεν έχεις τίποτε συνδεδεμένο εκεί, η μητρική ίσως θεωρεί ότι το καπάκι του κουτιού είναι ανοικτό γι'αυτό και σου βγάζει αυτό το μήνυμα. Απενεργοποίησέ το και είσαι οκ. αααααχ!Μάλιστα φίλε μου!!:T: Χίλια ευχαριστώ!!!Να είσαι καλά!! Χρονια πολλά και καλές γιορτές!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.