NikosPsy Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2008 Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα!!Εχει κανεις αγορασει ποτε απο το www.newegg.com ? Εχει πολυ καλες τιμες....Αν εχει αγορασει καποιος η γνωριζει παρακαλω πολυ να μου πει αν στελνουν Ελλαδα αν πληρωνεις μεταφορικα-τελωνεια κ αν εχουν καλη εξυπηρετηση. Με τις εγγυησεις επισης θα ηθελα να μαθω...Ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Δεκέμβριος 30, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 Δυστηχώς δεν φέρνει Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosPsy Δεκέμβριος 30, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 Αληθεια??Κριμα κ ειναι πολυ καλο site....εχει κ πολυ καλες τιμες...Μονο στην Αμερικη στελνουν?Υπαρχει καποιος τροπος να τα παραγγειλουμε εμεις εδω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzimmys Δεκέμβριος 30, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 Υπάρχει η εξής λύση, όπως είπε κάποιος φίλος σε άλλο forum.Eιναι εταιρειες οπως αυτη ή αυτη.Πως δουλευουν:Συνηθως με μια μικρη συνδρομη (15-20 ευρω) σου παρεχουν μια ταχυδρομικη διευθυνση (στην Αμερικη ή οπου αλλου δραστηριοποιουνται)την οποια δηλωνεις στην αγορα σου.Αυτοι παραλαμβανουν το πακετο και στο στελνουν με κουριερ ή ταχυδρομειο (συνηθως και με καποια εκπτωση στα ταχυδρομικα).Καποιες απο αυτες σου δινουν τη δυνατοτητα να σου εκδωσουν δικο τους τιμολογιο το οποιο θα συνοδευει το δεμα αντι του original με οτι αυτο συνεπαγεται...Eχω χρησιμοποιησει αυτη και ολα πηγαν ρολοι...Και αν κάποιος ψήνεται να το δοκιμάσουμε, είμαι και εγώ μέσα. Είναι μπόλικα πράγματα που θέλω να πάρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilion10 Δεκέμβριος 30, 2008 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 είχα γίνει κ εγώ συνδρομιτής σε μια τέτοια εταιρεία,αλλά τελικά δεν το χρησιμοποίησα...νομίζω δεν συμφέρει...πρέπει να ψάξετε κάποια εταιρεία η οποία να συνεργάζεται με μεταφορική όπου τα πράγματα σας να μην περνάνε τελωνείο...γιατί αν περνάνε κ τελωνείο τότε δεν συμφέρει σίγουρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzimmys Δεκέμβριος 30, 2008 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 Σωστό αυτό που λες. Όποιος ξέρει κάποια ας το πει. Πάντως είδατε τιμή για την καινούρια gtx 260? Πάρα πολύ καλή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosPsy Δεκέμβριος 30, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 εγω εχω συγγενεις κ φιλους εκει...το θεμα ειναι αν τα παρουμε στην διευθυνση του θειου μου για παραδειγμα αυτος για να μας τα στειλει εδω ειναι πολλα τα εξοδα αν δεν κανω λαθος....αλλα τετοια site με τοσο καλες τιμες που να εχουν αποστολη ελλαδα ξερουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Δεκέμβριος 30, 2008 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 Δύο sites που ξέρω και έχω ψωνίσει είναι: perfomance pcs για mobos/cpus/ram/water cooling/air cooling/case modding και overclockersuk για όλα τα παραπάνω+περισσότερο hardware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Δεκέμβριος 30, 2008 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 Το newegg ομως δε δεχεται αλοδαπες καρτες οποτε δε ξερω αν και με το usabox (η κατι αντιστοιχο) μπορεις να αγορασεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gns Δεκέμβριος 30, 2008 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 Παιδια αν ψαχνετε να κανετε αγορες απο αγγλια αυτο ειναι απο τα καλυτερα καταστηματα που εχω κανει αγορες www.scan.co.uk και με πολυ καλες τιμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Δεκέμβριος 30, 2008 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 Για οποιον ενδιαφερεται να εχει καποιον στο Αμερικα και να του προωθει τις παραγγελιες, υπαρχει κι αυτη η λυσηhttp://mymailboxusa.com/τον ειχα βρει παλια στο ebay (εχει ακομα id) και εχω συνεργαστει πολλες φορες μαζι του. Τωρα περιμενω να μου στειλει αντικειμενο αξιας $650. Στο παρελθον μου εχει στειλει πολλα πραματα ($500-$600). Το δεμα το δηλωνει οπως ακριβως του ζητησω εγω, κανει και combined shipping, κι απο κοστος ειναι σχετικα λογικος.Αμα κανεις θελει περισσοτερες πληροφοριες κτλ, εδω ειμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilion10 Δεκέμβριος 30, 2008 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 Για οποιον ενδιαφερεται να εχει καποιον στο Αμερικα και να του προωθει τις παραγγελιες, υπαρχει κι αυτη η λυσηhttp://mymailboxusa.com/τον ειχα βρει παλια στο ebay (εχει ακομα id) και εχω συνεργαστει πολλες φορες μαζι του. Τωρα περιμενω να μου στειλει αντικειμενο αξιας $650. Στο παρελθον μου εχει στειλει πολλα πραματα ($500-$600). Το δεμα το δηλωνει οπως ακριβως του ζητησω εγω, κανει και combined shipping, κι απο κοστος ειναι σχετικα λογικος.Αμα κανεις θελει περισσοτερες πληροφοριες κτλ, εδω ειμαι.πολύ καλή λύση μου φαίνεται,κ άμα είναι συνεργάσιμος όπως λέει κ ο φίλος αξίζει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzimmys Δεκέμβριος 30, 2008 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 Παιδια αν ψαχνετε να κανετε αγορες απο αγγλια αυτο ειναι απο τα καλυτερα καταστηματα που εχω κανει αγορες www.scan.co.uk και με πολυ καλες τιμεςΌπα, όντως πολύ καλό φίλε. Έχει την καινούρια gtx 260 στα 217 ευρώ. Από μεταφορικά πόσα περίπου να χρεώσει? Το new egg την έχει μεν 185 αλλά βάλε μεταφορικά από USA, βάλε το ρίσκο του τελωνείου. Νομίζω πως αξίζει το site που αναφέρεις. Αν κάποιος την έχει βρει και πουθενά φθηνότερα ας το πει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Δεκέμβριος 30, 2008 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 Απο αμερικη τα μεταφορικα ειναι γυρω στα 30-40ε.. Τουλαχιστον πριν απο μερικους μηνες που ψαχνομουν.. Με το mailbox εχει παρει κανεις απο newegg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosPsy Δεκέμβριος 30, 2008 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 παιδια εννοειτε οτι οτι κ να παραγγειλεις απο αμερικη οσο κ να ζυγιζει το δεμα σου θα πληρωσεις 40 ευρω?αν ειναι ετσι τοτε αξιζει να παραγγειλουμε απο newegg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Δεκέμβριος 30, 2008 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 παιδια εννοειτε οτι οτι κ να παραγγειλεις απο αμερικη οσο κ να ζυγιζει το δεμα σου θα πληρωσεις 40 ευρω?αν ειναι ετσι τοτε αξιζει να παραγγειλουμε απο newegg Αυτο ασφαλως και δεν ισχυει. Για να παρετε μια ιδεα για το κοστος μεταφορας, 'πατε' εδω http://ircalc.usps.gov/default.aspx?Mode=Intl_Single&CID=10156 ειναι τα αμερικανικα ταχυδρομεια (2 pounds = 1 κιλο) Προτεινόμενη επιλογη: Express Mail® International Οι ιδιωτικες εταιρειες ταχυμεταφορων χρεωνουν παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosPsy Δεκέμβριος 30, 2008 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 Απο αμερικη τα μεταφορικα ειναι γυρω στα 30-40ε.. Τουλαχιστον πριν απο μερικους μηνες που ψαχνομουν.. Με το mailbox εχει παρει κανεις απο newegg?αυτο ειδα κ ρωτησα γιατι μου φανηκε κ εμενα πολυ μικρο το ποσο....απο www.scan.co.uk ξερει κανεις ποσο ειναι τα μεταφορικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Δεκέμβριος 30, 2008 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 Koίτα απο Αγγλία.. Εκει που έχει φτάσει η λίρα (1 λίρα ειναι πλέον 1 ευρω) συμφαίρει τρελά για αγορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzimmys Δεκέμβριος 30, 2008 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2008 Koίτα απο Αγγλία.. Εκει που έχει φτάσει η λίρα (1 λίρα ειναι πλέον 1 ευρω) συμφαίρει τρελά για αγορές.Έτσι είναι φίλε μου. Αλλά απαντήστε κάποιος που να έχει ψωνίσει από εκεί πόσα περίπου είναι τα μεταφορικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Δεκέμβριος 31, 2008 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2008 μπες overclockers.co.uk και δες. Εχω ψωνίσει απειρες φορές απο αυτούς, οσο ήμουν ελλάδα αλλα και τώρα που ειμαι αγγλία.ΥΓ. Το iMac της αδερφής μου το έστειλα με 50 ευρώ ελλάδα, μεταφορικά, με ασφαλισμένο δέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.