Jump to content

www.newegg.com

NikosPsy

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα!!Εχει κανεις αγορασει ποτε απο το www.newegg.com ? Εχει πολυ καλες τιμες....Αν εχει αγορασει καποιος η γνωριζει παρακαλω πολυ να μου πει αν στελνουν Ελλαδα αν πληρωνεις μεταφορικα-τελωνεια κ αν εχουν καλη εξυπηρετηση. Με τις εγγυησεις επισης θα ηθελα να μαθω...

Ευχαριστω πολυ!

Υπάρχει η εξής λύση, όπως είπε κάποιος φίλος σε άλλο forum.

Eιναι εταιρειες οπως αυτη ή αυτη.

Πως δουλευουν:

Συνηθως με μια μικρη συνδρομη (15-20 ευρω) σου παρεχουν μια ταχυδρομικη διευθυνση (στην Αμερικη ή οπου αλλου δραστηριοποιουνται)την οποια δηλωνεις στην αγορα σου.

Αυτοι παραλαμβανουν το πακετο και στο στελνουν με κουριερ ή ταχυδρομειο (συνηθως και με καποια εκπτωση στα ταχυδρομικα).

Καποιες απο αυτες σου δινουν τη δυνατοτητα να σου εκδωσουν δικο τους τιμολογιο το οποιο θα συνοδευει το δεμα αντι του original με οτι αυτο συνεπαγεται...

Eχω χρησιμοποιησει αυτη και ολα πηγαν ρολοι...

Και αν κάποιος ψήνεται να το δοκιμάσουμε, είμαι και εγώ μέσα. Είναι μπόλικα πράγματα που θέλω να πάρω.

είχα γίνει κ εγώ συνδρομιτής σε μια τέτοια εταιρεία,αλλά τελικά δεν το χρησιμοποίησα...νομίζω δεν συμφέρει...πρέπει να ψάξετε κάποια εταιρεία η οποία να συνεργάζεται με μεταφορική όπου τα πράγματα σας να μην περνάνε τελωνείο...γιατί αν περνάνε κ τελωνείο τότε δεν συμφέρει σίγουρα!

εγω εχω συγγενεις κ φιλους εκει...το θεμα ειναι αν τα παρουμε στην διευθυνση του θειου μου για παραδειγμα αυτος για να μας τα στειλει εδω ειναι πολλα τα εξοδα αν δεν κανω λαθος....αλλα τετοια site με τοσο καλες τιμες που να εχουν αποστολη ελλαδα ξερουμε?

Για οποιον ενδιαφερεται να εχει καποιον στο Αμερικα και να του προωθει τις παραγγελιες, υπαρχει κι αυτη η λυση

http://mymailboxusa.com/

τον ειχα βρει παλια στο ebay (εχει ακομα id) και εχω συνεργαστει πολλες φορες μαζι του. Τωρα περιμενω να μου στειλει αντικειμενο αξιας $650. Στο παρελθον μου εχει στειλει πολλα πραματα ($500-$600). Το δεμα το δηλωνει οπως ακριβως του ζητησω εγω, κανει και combined shipping, κι απο κοστος ειναι σχετικα λογικος.

Αμα κανεις θελει περισσοτερες πληροφοριες κτλ, εδω ειμαι.

Για οποιον ενδιαφερεται να εχει καποιον στο Αμερικα και να του προωθει τις παραγγελιες, υπαρχει κι αυτη η λυση

http://mymailboxusa.com/

τον ειχα βρει παλια στο ebay (εχει ακομα id) και εχω συνεργαστει πολλες φορες μαζι του. Τωρα περιμενω να μου στειλει αντικειμενο αξιας $650. Στο παρελθον μου εχει στειλει πολλα πραματα ($500-$600). Το δεμα το δηλωνει οπως ακριβως του ζητησω εγω, κανει και combined shipping, κι απο κοστος ειναι σχετικα λογικος.

Αμα κανεις θελει περισσοτερες πληροφοριες κτλ, εδω ειμαι.

πολύ καλή λύση μου φαίνεται,κ άμα είναι συνεργάσιμος όπως λέει κ ο φίλος αξίζει....

Παιδια αν ψαχνετε να κανετε αγορες απο αγγλια αυτο ειναι απο τα καλυτερα καταστηματα που εχω κανει αγορες www.scan.co.uk και με πολυ καλες τιμες

Όπα, όντως πολύ καλό φίλε. Έχει την καινούρια gtx 260 στα 217 ευρώ. Από μεταφορικά πόσα περίπου να χρεώσει? Το new egg την έχει μεν 185 αλλά βάλε μεταφορικά από USA, βάλε το ρίσκο του τελωνείου. Νομίζω πως αξίζει το site που αναφέρεις. Αν κάποιος την έχει βρει και πουθενά φθηνότερα ας το πει.

παιδια εννοειτε οτι οτι κ να παραγγειλεις απο αμερικη οσο κ να ζυγιζει το δεμα σου θα πληρωσεις 40 ευρω?αν ειναι ετσι τοτε αξιζει να παραγγειλουμε απο newegg ;)

Αυτο ασφαλως και δεν ισχυει.

Για να παρετε μια ιδεα για το κοστος μεταφορας, 'πατε' εδω

http://ircalc.usps.gov/default.aspx?Mode=Intl_Single&CID=10156

ειναι τα αμερικανικα ταχυδρομεια (2 pounds = 1 κιλο)

Προτεινόμενη επιλογη: Express Mail® International

Οι ιδιωτικες εταιρειες ταχυμεταφορων χρεωνουν παραπανω.

Απο αμερικη τα μεταφορικα ειναι γυρω στα 30-40ε.. Τουλαχιστον πριν απο μερικους μηνες που ψαχνομουν.. Με το mailbox εχει παρει κανεις απο newegg?

αυτο ειδα κ ρωτησα γιατι μου φανηκε κ εμενα πολυ μικρο το ποσο....απο www.scan.co.uk ξερει κανεις ποσο ειναι τα μεταφορικα?

Koίτα απο Αγγλία.. Εκει που έχει φτάσει η λίρα (1 λίρα ειναι πλέον 1 ευρω) συμφαίρει τρελά για αγορές.

Έτσι είναι φίλε μου. Αλλά απαντήστε κάποιος που να έχει ψωνίσει από εκεί πόσα περίπου είναι τα μεταφορικά?

μπες overclockers.co.uk και δες. Εχω ψωνίσει απειρες φορές απο αυτούς, οσο ήμουν ελλάδα αλλα και τώρα που ειμαι αγγλία.

ΥΓ. Το iMac της αδερφής μου το έστειλα με 50 ευρώ ελλάδα, μεταφορικά, με ασφαλισμένο δέμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.