Jump to content

Μυστηριο θεμα με καρτα ηχου realtek

jimsek

Recommended Posts

λοιπον εχω μια μιτρικη msi k9a2 platinum με τελευταιους drivres hd.σε μσν και σκάιπ και γουίντοζ στην δοκιμη μικροφωνου κανει το εξης.κανει input την output με αποτελεσμα να μην καταγραφει τα του μικροφωνου αλλα τα songs/ηχοι που παιζει το pc..εχει μπερδεψει η καρτα τα ουτια με τα μπουτια.παιζει να μην εχω περασει καλα τους drivers?.ενας φιλος που ειχε ιδιο προβλημα πηγε στο πλαισιο και του ειπαν οτι ειδικα msi με realtek πρεπει να περασει πρωτα τους drivers του chipset και μετα του ηχου.ακολουθησα την συμβουλη του αλλα δεν βγηκε τπτ..παρατηρησα, στον πινακα ελενχου/ηχοι και συσκευες αναπαραγωγης/καρτελα φωνη,οτι στην output εχει ενα κουτακι για ενταση και ενα για προχωρημενους,στην input εχει μονο το κουτακι ενταση ενεργο, το για προχωρημενους εινει "κλειδωμενο" σαν να μην ξερει οτι εχει driver.και να πω την αμαρτια μου σε οσα φορματ εχω κανει(και ειναι πολλα, 5 χρονια τωρα με τα πισι) δεν εχω βρει προβλημα με τους drivers,εδω ή κατι κανω λαθος ή υπαρχει αλγοριθμος με την σωστη σειρα που πρεπει να περνιουνται οι drivers.καμια ιδεα τι μπορει να ειναι περασμενο λαθος.?

ευχαριστω εκ των προτερων.:happy::happy:

• 3 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.