alexisgt Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2008 Μετά απο μετάβαση σε OS Microsoft Vista Ultimate 64bitαντιμετωπίζω πρόβλημα με το mouse (Logιtech ms1000).Κάνει κινήσεις μόνο του, στο browsing ξαφνικά στη σελίδα που βλέπωεμφανίζεται η προηγούμενη που είχα επισκεφθεί κτλ...Είναι αρκετά ενοχλητικό...Έχω δοκιμάσει και με το Logitech setpoint 4.70 εγκατεστημένοκαι χωρίς αυτό. (Μπορώ να πω οτι με το setpoint είναι ακόμα χειρότερα.Έχω δοκιμάσει και παλιότερες versions του setpoint αλλά τίποτα....)Στο 2ο pc με xp, το ίδιο ποντίκι δουλεύει άψογα.Με ακριβώς το ίδιο σύστημα και OS xp 32bitδεν είχα κανένα τέτοιου είδους πρόβλημα...Καμιά πρόταση..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArisG88 Ιανουάριος 2, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 Λιγο περιεργο, εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι προβλημα στο ποντικι; Γιατι εγω σε vista x64 με το MX Revolusion και με το setpoint δεν εχω κανενα προβλημα. Φανταζομαι κατεβαζεις το σωστο λογισμικο για το ποντικι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.