Jump to content

GTX 260 vs GTX 260 216 Core

apostonikos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω...Θελω να παρω μια vga.Σκεφτομαι την gtx260.Aξιζει να δωσω 40ε παραπανω για να παρω την gtx260 tην 216core???Θα δω μεγαλες διαφορες??

Πάρε την MSI N260GTX-T2D που είναι ελαφρά κλοκαρισμένη και κάνει 266 on-line και είσαι ok. Αλλιώς πάρε 4870. Είναι λίγο υπερτιμημένες οι 260 στην Ελλάδα. Έξω έχουν ~240 δολλάρια και το newegg ήδη τις σκοτώνει στα 199.99 $.

Kι εγώ πήγα για 4870 γιατί τα 330 της eVGA είναι κλεψιά αλλά "το σκεφτόμουν" γιατί δεν μου άρεσε το σύστημα ψύξης της ΑΤΙ που βγάζει ζέστο αέρα και μέσα στο κουτί.

Τελευταία στιγμή μου λέει ο πωλητής "έχουμε και την MSI 260" και την τσίμπισα χωρίς δεύτερη σκέψη. Στο STALKER Clear Sky μου έδωσε τουλάχιστον 50% πάνω σε frames και με ανεβασμένα settings σε σχέση με την 8800GTS 512 που είχα.

Επίσης είναι και αρκετά κρύα. Με default settings και 20 C στο δωμάτιο παίζει λίγο πάνω από τους 50 με το fan στο 45% (τόσο είναι το fan και σε idle, ενώ η θερμοκρασία είναι 40C σε idel).

Θα σου προτεινα ειτε να παρεις 260 216 Core απο Αγγλια μιας και ειναι πολυ φτηνοτερες εκει (περιπου 220 Ευρω μια Zodiac απo Overclockers.co.uk) + το χαμηλοτερο ΦΠΑ (15% αντι 17.5% που ειχαν πριν λιγους μηνες) + ισοτιμια Ευρω - Στερλινας που κοντευει να φτασει στο 1 - 1.

Στη θεση σου να σου πω την αληθεια θα περιμενα να βγουν στην αγορα οι 295 ωστε να ριξουν λιγο τις τιμες.

που πλεον η λιρα ειναι φθηνοτερη απο το ευρω,,,

στο 1.12 αν δεν κανω λαθος

δηλ 280GTX στο UK εχει 223€

στην Ελλαδα οι τιμες πεφτουν πολυ πιο αργα

και όταν πεσουν οι πελατες συνηθως δεν προλαβαινουν. :TD:

ομως

το you.gr εχει οn line αριθμημενο stock ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.