Jump to content

Advent 4211 Από "Κωτσόβολος" με καμένο Pixel.

dkar

Recommended Posts

Γεια σας παιδια και Χρονια πολλα.

Στις 24/12/08 αγορασα ενα Advent 4211 Από "Κωτσόβολο"

και την αλλη μερα που το αναψα παρατηρησα ενα καμενο pixel.

Τους πηρα τηλεφωνο στις 27/12 και μου ειπαν οτι δεν γνωριζουν

αν το καλυπτει η εγγυηση αλλα μαλλον θα μου το αλλαξουν.

(Το netbook δεν συνοδευεται απο κανενα χαρτι που να λεει τους ορους της εγγυησης!!!)

Εδωσα το τηλεφωνο μου για να με παρουν αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση.

Ετσι σημερα 29/12 τους το πηγα πισω και επεσα σε εναν πωλητη που μου ειπε

"τι μου το εφερες ρε φιλε , πως θα το πουλησω εγω τωρα;"

Σηκωσα :rant:"φωνη " :rant:και μια πωλητρια επενεβει και το πηρε πισω και μου εβαλε παραγγελια

για αλλο καθως δεν ειχανε stock.

Ειπαν θα το παραλαβω στις 31/12 το απογευμα.

Εχει κανεις εμπειρια απο αναλογη κατασταση με τη συγκεκριμενη αλυσιδα;

Πρεπει να βαζει κανεις τις φωνες για να βρει το δικιο του;.

• 3 weeks later...

και κάτι ακόμη αναφέρθηκε εδώ στο φορουμ για το εν λόγω κατάστημα....

εγώ έχω ένα philips x50 (ξέρω, η philips δεν βγάζει υπολογιστές, είναι twinhead με σταμπα philips) και μου είχε χαλάσει το dvd και το πήγα και σε 2 μέρες διορθώθηκε.....

και κάποια άλλη φορά ένα ποντικάκι που είχα πάρει και χάλασε, μου λένε η εγγύηση είναι από την εταιρεία, έστειλα μαιλ στην εταιρεία, η οποία όταν κατάλαβε ότι πρόκειται για φτηνό αντικείμενο δεν μου ξανααπάντησε και όσο απάντησε, ήταν του στυλ είναι καθαρη η επιφανεια που ακουμπάει??? μπήκε σωστά το usb???

και πήγα στον Κωτσοβολο και λέω έχω εγγύηση, να στην εταιρεία, ωραία λέω ποια είναι η εταιρεία, δώστε μου το τηλέφωνο, δεν το έχουμε και ζήτησα αντικατάσταση και αλλάχτηκε μιας και περίμεναν πελάτες που ήθελαν να αγοράσουν εξαρτήματα υπολογιστών....;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.