Jump to content

Ερώτηση για RMA Logitech

SLN

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε τεντυ-μποϋδες σορρυ που διακοπτω τα υγρα ονειρα με τα τσουρεκια που εχετε, αλλα ξερετε μηπως ποια εταιρια χρησιμοποιει η Logitech για να στελνει τα rma της?

Εχω ενα tracking No αλλα κανεις δεν μου ειπε σε ποια εταιρια να το... βαλω :whistle2: :innocent:

Χρονια πολλα

Υ.Γ. Σε περιπτωση που επρεπε να ανοιξω θεμα: Ας αναφωνησομεν (σαν γνησια τεκνα των αρχαιων ημων προγονων που διδαξαν αρετη, τολμη, δημοκρατια, και σοφια) την εξαισια φραση.... Απαντησον μεν, καρτελλωσον δε... (κολλαει και αναποδα αλλα το νοημα παραμενει ιδιο)

@ΣΛΝ, http://www.packagetrackr.com/help

To πρόβλημα που ίσως έχεις είναι λόγο του ότι η Ελλάδα δεν ανοίκει ουσιαστικά στο δίκτυο των couriers της Ε.Ε., ενώ μπορείς να κάνεις tracking τον αριθμό σου σε όλη την Ευρώπη, αν είσαι σε μια οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή χώρα, αν ο παραλήπτης είναι στην Ελλάδα, τότε το tracking number αλλάζει λίγο πριν έρθει εδώ... την έχω πατήσει και με την TNT και με την UPS...

Εδιτ...:

Το παραπάνω σενάριο ισχύει, αν το courier είναι post και όχι κάποιο πακέτο express...

Danke.

UPS ειναι αλλα δεν βγαζει τιποτα...

Τσαμπα ο ερεθισμος της Δ.Ο.:spell:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.