Jump to content

4870x2 + 9800 GTX together?? Wtf??

Aris0602

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά, παιδιά!

Καθώς δούλευα σκληρά (λέμε τώρα...) έπεσε το μάτι μου σε μία σελίδα σχετικά με Physx κτλ.

Προτού παραθέσω την εν λόγω σελίδα, δηλώνω πως δέν έχω ιδέα για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά επείδή είμαι κάτοχος μίας 4870x2 (active) και μίας 9800gtx(inactive-στο συρτάρι), αναρωτιέμαι μήπως μπορώ να οφεληθώ σε κάτι απο την παραπεταμένη 9800gtx.

Ρίξτε μια ματιά και περιμένω με αγωνία τα φώτα σας!

Σας ευχαριστώ πολύ!

http://xtreview.com/addcomment-id-6301-view-HD-4870-and-9800-Gtx-best-union-of-3d-and-physX-acceleration.html

Ρε παιδια γινεται αυτο!!!! Δεν το ηξερα!

Εγω εχω 280gtx σαν κεντρικη και μια 8800 gt για physics!

Aυτο ξερω εγω!

αυτο γινεται σε xp αν δεν κανω λαθος γιατι τα vista δεν υποστηριζουν 2 διαφορετικους drivers για καρτες γραφικων.

υ.γ δεν ειδα το αρθρο αλλα απο οτι καταλαβα θες να δουλεψεις την 4870χ2 για γραφικα και την 9800 για physics?

υ.γ δεν ειδα το αρθρο αλλα απο οτι καταλαβα θες να δουλεψεις την 4870χ2 για γραφικα και την 9800 για physics?

Ακριβώς, μιας και κάθεται η κακομοίρα.

Δηλαδή παίζει να γίνεται στα Windows 7?

Σε τι μπορει να βοιηθησει αυτος ο συνδιασμος???

:-O

as they said :

να δουλεψεις την 4870χ2 για γραφικα και την 9800 για physics!!

λιγο ασχετο αλλα αν παω να παρω μια 8400γσ απο το στοκ του πλαισιου με 20€ θα κανει τα physics η θα τα κανει χειροτερα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.