Jump to content

Υδρόψυξη Rhythm σε E8400

miboso

Recommended Posts

Προχθές αγόρασα την THERMALTAKE CL-W0042 RHYTHM LCS. Έχω τον Ε8400 και επειδή είναι ανοικτός συνεχώς ήθελα αθόρυβη λειτουργία και σχετικά καλές θερμοκρασίες.

Όταν έστησα την υδρόψυξη παρατήρησα από everest αλλά και από bios πως η θερμοκρασία μετά από 2 ώρες λειτουργίας ήταν 21 βαθμούς.

Πριν λίγο (μετά από 20 ώρες συνεχής λειτουργίας) η θερμοκρασία έχει ανέβει στους 95 βαθμούς!!!!!!

Τι λάθος μπορεί να έχω κάνει???

Παρακαλώ την βοήθειά σας :)

Passive ειναι η υδροψυξη αυτη η εχει ανεμιστηρια ? Πιανεις με το χερι το ''ψυγειο '' αν ειναι ζεστο παει να πει πως χρειαζεται airflow αν ειναι κρυο ισως να μην εχεις τοποθετησει σωστα το μπλοκ το οποιο αν βγαλεις θα φανει απο το πως εχει απλωθει η θερμοαγωγιμη.

Μπορει να φταιει κατι εσωτερικα στην αντλια αν ειναι και κολημενο το σωμα δεν μπορεις να επεμβεις . Εκτος και αν ειναι κατι στην τροφοδοσια με το ρευμα η αν εχει σπασει - διπλωσει κανενας σωληνας ( θα ακουγοταν ομως..) .

Φαινεται απο το πλαι ? την βλεπεις ? Λογικα αν την κουνησεις λιγο καθως ειναι στο ρευμα ισως ξεκινησει.

Μπορει να φταιει κατι εσωτερικα στην αντλια αν ειναι και κολημενο το σωμα δεν μπορεις να επεμβεις . Εκτος και αν ειναι κατι στην τροφοδοσια με το ρευμα η αν εχει σπασει - διπλωσει κανενας σωληνας ( θα ακουγοταν ομως..) .

Φαινεται απο το πλαι ? την βλεπεις ? Λογικα αν την κουνησεις λιγο καθως ειναι στο ρευμα ισως ξεκινησει.

Ρεύμα πέρνει αυτόματα μόλις ξεκινάει το pc. Έχω ανοίξει το πάνω μέρος και βλέπω το tank και τους 2 ανεμιστήρες.

Λογικά μέσα στο tank το υγρό δεν θα έπρεπε να κινείται?

Γιατί όπως βλέπω έχει μια ηρεμία :look:

Θα το γραφει στις οδηγιες το manual .

Δοκιμασε να το γεμισεις ομως με σβηστό το pc ανοιγεις pc ( ανοιγει αντλια ) βλεπεις αν τραβαει νερο ( κατεβαινει η σταθμη ) και συμπληρωνεις . . .

Αν και λογικα το ρακορ που τραβαει νερο η αντλια θα ειναι στο χαμηλο σημειο αλλα τεσπα.

Έχει δύο εισαγωγές που γεμίζει.Αλλά δεν με αφήνει να βάλω τίποτα. Μόλις βάζω έστω και μια σταγόνα από την μία τότε την ξερνάει από την άλλη.

Αυτή τη στιγμή η θερμοκρασία είναι 75. Παίζει να φταίει ότι η σωλήνα που συνδέει υδρόψυξη με pc είναι 1μιση μέτρο?

Το υγρό στον σωλήνα κοντά στην υδρόψυξη κινείται??Εάν ναι μάλλον φταίει το μήκος των σωλήνων(αυτές οι αντλίες έχουν μικρό μανομετρικό).Αλλιώς μάλλον έχει πρόβλημα η αντλία.

μέσα στο tank δεν κινείται απολύτως τίποτα.

Όμως μέσα στο καλώδιο είδα πως υπάρχει υγρό.

Τώρα έχει πέσει στους 66. Είναι δυνατόν όμως με 1 ημέρα λειτουργίας και να χάλασε η αντλία?

Φίλε μου λυπάμαι που θα σε σταναχωρήσω αλλά πολύ απλά δεν θα δεις ούε νερά να κουνιούντε ούτε τίποτα.

Βρηκα το προϊόν σου έχει αντλία δύναμης 84l/h......

Ξέρεις πόσο έχει η δική που είναι η καλη αντλία? 1200l/h

Σε όλες τις άλλες λύσεις της Tt η δύναμη των αντλιών είναι 400-500 l/h.

Ένα αυτό και δεύτερον ότι οι σωλήνες έιναι υπερβολικά μικροί.

Αν μπορείς γύρισε το πίσω.Αλλιώς λύσε το και βγάλε τα ψυγεία και το τανκ πάρε άλλη αντλία και καλύτερους σωλήδες.3/8 της ίντσας.

Πιάσε την αντλία εν ώρα λειτουργίας και δες αν νιώθεις δονήσεις.

Το ότι ότι βάζεις το βγάζει, θα πεί ότι η αντλία είναι οκ.

Βάλε φώτο απο το setup σου να δούμε, μπορεί να έχει γίνει κάποιο λάθος...

αντλια 84lt/h ??

το ειδαμε κι αυτο.

ακομη και η αλλη η των 400lt/h που δινει η thermaltake ειναι τελειως αχρηστη,ποσο μαλλον αυτη.

μην το συζητας,δωστο πισω,δεν προκειται να κανεις δουλεια.

και να επαναλαβω αλλη μια φορα αφου την εχω πατησει κι εγω,ολα τα ετοιμα υδροψυκτα συστηματα της TT ειναι για πεταμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.